Last news in Fakti

25 Юни, 2015 23:31 1 686 7

Летище се превърна в мини Венеция

  • сочи-
  • летище-
  • дъжд-
  • наводнение

Порой превърна летището в Сочи в една малка Венеция. В сряда над града се изля дъжд, колкото месечната норма валежи. Това доведе до наводнение на терминала и пистата на летището в руския град.

Снимки на пътници от потопения аеропорт станаха хит в социалните мрежи. От тях е видно, че ръкавите, местата за получаване на багаж и пътническите салоните са във вода.

Поради природното бедствие част от самолетите не излетяха по разписание, а пристигащите бяха пренасочени към други летища.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gostotburgas

    1 0 Отговор
    Руска му работа. За първи път виждам наводнено летище.Къде им е отводнителната система ?

    Коментиран от #2

  • 2 ЦРУ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "gostotburgas":

    Туземска работа...Сега ,ще изприпка трола "сссс" да ти обясни ,колко НЕ си прав и как велика Русия има по-важни и неотложни задачи! :)))
    Хубавата страна на тая новина е,че са отложени доста полети към Москва а от там към "гнилия запад", за който странно защо ли от всякъде драпат.. за за Русия освен Сноудън не съм чул някой да е емигрирал... ;))))

    Коментиран от #3

  • 3 BBTY

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЦРУ":

    Жерар Депардийо също е имигрирал ;) Бившия президент на Украйна. След толкова дъжд хубаво е че е само летището, в София и Пловдив се наводняват наполовина.Важното е да се кълне и псува другите колко са прости ние колко сме "Убави"

    Коментиран от #4

  • 4 Владислав Димитров

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "BBTY":

    Жерар се повъртя 2-3 месеца насам натам по Русия, подариха му 2 апартамента в Грозни и Саранск, наградиха го с почетен орден ( !!! за големи заслуги в развитието на руската култура и не знам си кво още там). Даже и му предложиха поста - министър на културата в мордовската република (отказа). Днес твоя Жерар си живее тихо и мирно в Белгия (близо до френската граница) и за руска имиграция не си и мисли.
  • 5 emo

    0 0 Отговор
    Depardio moje da jivee kadeto si iska no si pla6ta danacite v russia a otnosno tova 4e nikoi ne emigrira v russia 6te vi kaja 4e osven men ima o6te 20 000 000 emigranti tuk po oficialna statistika a ne oficialna ne se znae.Parvo poglednete sebesi i va6ata darjava a sled tova tarsete maana na ostanalite

    Коментиран от #6

  • 6 До Емо

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "emo":

    Оня данък заради който дебелия избяга от Франция отдавна вече е отменен и той не плаща никакви данъци в Русия, а плаща там където живее. А ти ако може да ни светнеш (пусни някой линк) от кои страни са тези 20 м. имигранти и защо ти след като живееш в Русия пишеш на латиница, а не на кирилица

    Коментиран от #7

  • 7 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "До Емо":

    Браво, колега!

    Радвам се, че виждам все повече реални и истински хора, с акъл в главите, че по едно време само разни тролове пишеха тук под различни имена!

    Много добре казано, разбира се, отговор няма да има или ако има, ще е "знайш ли кви ракети има Путин, ааа?"!