Last news in Fakti

14 Септември, 2012 11:21 4 349 4

Американски бензинджии протестират срещу "Лукойл"

  • лукойл-
  • lukoil-
  • lukoil north america-
  • протест
Американски бензинджии протестират срещу "Лукойл" - 1
Снимка: Lukoil North America

Собственици на бензиностанции в Ню Джърси и Пенсилвания, работещи под марката на руската петролна компания "Лукойл", обявиха протест срещу двукратното увеличение на цените на горивата от страна. Американците не са съгласни с ценовата политика на Lukoil North America, дъщерното предприятие на нефтения гигант.

Според протестиращите компанията, под чийто франчайз оперират бензиностанциите им, е завишила необосновано цените на едро точно за отпускарския сезон. Освен това от Lukoil North America ги натоварили с данъците върху собствеността, разходите за поддръжка на инфраструктурата и други такси.

От Lukoil North America не са съгласни с обвиненията на протестиращите собственици на бензиностанции. От американското поделение на руския гигант отбелязват, че механизмите за ценообразуване на едро съответстват напълно на законодателството и действат не за първа година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дошо

    2 1 Отговор
    Еми те научиха руснаците на демокрация.Какво мрънкат сега?
  • 2 Bobi

    4 0 Отговор
    Ами ето, имат закони в Америка и ги прилагат --> "механизмите за ценообразуване на едро съответстват напълно на законодателството и действат не за първа година". Нормално е да протестират!

    И тук протестираме и не сме доволни, но упавлението ни "се*е" в устата и гледа единствено личните си интереси и привилегии, и се подчинява на управлението от разни трети страни.
  • 3 Мики Уики

    5 0 Отговор
    колко познато?
  • 4 дедо поп

    1 0 Отговор
    ми нека да видат-га е лошо ,убаво ли е