Last news in Fakti

6 Май, 2024 13:46 747 33

Нинова: Поклон пред паметта на хилядите мъже и жени, пролели кръвта си за България

  • корнелия нинова-
  • 6-и май

Нека свети Георги ни дава сили да преодоляваме трудностите. Нека има повече храбри хора, които да се изправят срещу тях без колебания

Нинова: Поклон пред паметта на хилядите мъже и жени, пролели кръвта си за България - 1

Поздравления за военните днес, които са посветили живота си в служба на Отечеството, цитират от пресцентъра на "БСП за България" председателя на партията Корнелия Нинова.

Тя честити 6 май - Ден на храбростта и празник на Българската армия. Нинова поздрави и имениците.

„Поклон пред паметта на хилядите мъже и жени, пролели кръвта си за славата, свободата и независимостта на България и за сигурността на българския народ”, добави Нинова.

"Нека свети Георги ни дава сили да преодоляваме трудностите. Нека има повече храбри хора, които да се изправят срещу тях без колебания", написа още лидерът на БСП.

Днес честваме Деня на храбростта и празник на Българската армия. Той беше отбелязан с водосвет на бойните знамена и знамената светини на пл. „Свети Александър Невски" в София. Тази година 6 май премина без военен парад в центъра на София.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не казвате !

    21 3 Отговор
    А колко народна кръв сте изпили до сега !!!!

    Коментиран от #7, #18, #20

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Жълтопаветник

    2 4 Отговор
    Всички знаят че са се били за комунистите!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Вълк

    18 1 Отговор
    двулично И лицемерно

    Коментиран от #9

  • 6 Русофил

    11 2 Отговор
    В това поздравление дали са включени тези от окупационната руска армия
  • 7 Работодател

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "не казвате !":

    Така е! Те пият народната кръв!
  • 8 Иванов

    7 0 Отговор
    Къде са ПР на Нинова,които да и кажат,че става досадна в желанието си да се докара и хареса на публиката.То не бяха икони и свещи,зайци и яйца,питки и козунаци,а сега и българските герои намеси.Стига вече.Предлагам и да се смири,отдръпне и да остави нови,млади да работят за БСП.Знам,че давам невъзможни за Нинова съвети,но поне да се замисли….Аман от служебните й букети и целия фалш.Нищо няма да спечели но всичко е за сметка на партията.До кога бе Нинова?????

    Коментиран от #11

  • 9 Корни

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Вълк":

    Е! Какво искаш ?! Да ти кажа истината ли?! Аз, съм политик! Ако , искаш истината питай ген. Атанасов!:) И по-точно как стана генерал!:)
  • 10 Последния Софиянец

    0 8 Отговор
    Поклон пред хората които вчера помогнаха да почистим осквернената войнишка костница в Лозенец!И от БСП имаше няколко.
  • 11 Майор Деянов

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Иванов":

    И така до края на Света!
  • 12 ФЕЙК

    8 0 Отговор
    Всички тези, които вчера и днес ни "поздравяват" са кърлежи, които пият кръвта на народа и заразиха държавата с лаймска болест, която е с летален изход! И имат наглостта да ни пращат по -ЗДРАВ!
  • 13 Иван

    2 2 Отговор
    Не е нормално - да имаме култура, да сме вече други и - да ходим по военни мероприятия.

    Има нужда от трудови занимания, ако "марсианците" дойдат да ни завладяват - ще се въоръжим.
  • 14 КИКО

    8 0 Отговор
    ГРОЗНА ВЛАШКА МАСТИЯ ! КАКВА ПАРТИЯ 120 ГОШНА СЪСИПА !

    Коментиран от #17

  • 15 Търновец

    5 0 Отговор
    Димитър Благоев не е участвувал в Елинденско Преображенското въстание нито Одринската битка нито в ПСВ а през 1917 като депутат във 17 НС се обявил за Славянин от Македония. Моя дядо през ПСВ беше доброволец в Македония и военнопленник във Франция и партията на Нинова не му даде стотинка помощ и работи до края на живота си
  • 16 Да....!

    1 0 Отговор
    Да....! За да си Развявате Коня!
  • 17 Истината

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "КИКО":

    БКП-БСП е учредена през месец май 1919 година.Тя няма нищо общо с благоевото учение.Тази партия е на 105 години.

    Коментиран от #24

  • 18 Тарас Булба

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "не казвате !":

    Мръсните комуняги това обичат да ни пият кръвта. За това и знамето им е червено...
  • 19 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 0 Отговор
    ТАЗИ ДРУГАРКА Е ............... ГОЛЯМА ПАТРИОТКА И ............... МНОГО ОБИЧА БЪЛГАРИЯ , НО .........,.. НАЙ ОБИЧА $ И€ .................. ФАКТ !
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Г.Георгиев

    3 4 Отговор
    Българските АДМИНИСТРАТОРИ и ПОЛИТИЦИ, са ДЛЪЖНИ да обявят, че НЯМА да изпратят БЪЛГАРСКИ ВОЙНИК срещу БРАТСКА Русия, както това направиха Чехия и Унгария !
  • 22 марш ма

    6 1 Отговор
    Набивай агнешко и мълчи ма червена леш.
  • 23 Никой

    4 1 Отговор
    Факти, пуснете една анкета с примерен въпрос:
    Кой БГ политик стои най-неадекватно днес?
    Нинова ще е сред първенците. Но не е номер 1. Всички са маскари.
  • 24 Търновец

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "Истината":

    Беше преименувана от тесни социалисти на...а преди около 30 отново се преименува: "стара баба - хоп - нови гащи"
  • 25 !!!?

    3 0 Отговор
    Нинова е голяма "миролюбка"...възвеличава само пролелите кръвта си, но е против даването на пари за въоржаване на живите бранители на България !!!?
  • 26 Селянин

    3 0 Отговор
    Тая затри БСП както Гриша Ганчев затри ЦСКА,леко с финес.
  • 27 Горски

    4 6 Отговор
    Видяхте ли уважаеми сънародници докъде ни докара скапаното НАТО и лично дегенератът Соломон Паси? Докараха ни до там, че даже и един келяв парад не можем да направим, защото няма с какво. Вярно забравих, че имаме чертежи на Ф-16. Редно беше тези чертежи да се увеличат и да се направят на транспаранти и остатъка от войската можеше да марширува с тези транспаранти. Така де на военните паради всеки показва това, което има, а ние към момента вече само това имаме. То от армията само духовите оркестри останаха - може да ги пратят в Украйна да свирят траурни маршове.

    Коментиран от #31

  • 28 Ну,заяц погоди!

    0 0 Отговор
    Някога имаше зайци,и след като СДС изникна унищожи патриотизма и с това спечели изборите
    Няма да трябва пушечно месо,нека българската армия побеждава с ум,а не с хачалогия.Политиците да престанат да предават пългарската армия!Всички лекари от ,,Сърце и мозък" и други частни болници са на военен отчет,също фелшери и медицински сестри,но те са подкрепени и от КТ,,Подкрепа",те са българската армия.
  • 29 цербер

    0 0 Отговор
    председателката на партията- Корнелия Нинова.
  • 30 инж. Ганчо Илков

    6 0 Отговор
    А Жертвите на Комунистическата Пролетарска Диктатура? Синовете на Райна Княгиня, Депутата Никола Петков, Атанас Буров, Политическите Концлагеристи и много Други?!
  • 31 007

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "Горски":

    Горски, за хубава стока се ЧАКА! Едно време чакахме по 15 години за скапаните ЛАДИ и Москвичи, с предварителни вноски....

    Коментиран от #32

  • 32 Горски

    4 4 Отговор

    До коментар #31 от "007":

    Разбирам, но как ще дадеш пари за нещо, което не е произведено. Все едно да дадеш пари в магазина за цигари или каквото и да било, което липсва, или да си купиш автомобил, който още не е произведен в завода. А за Ф-16, много държави се отказаха да ги закупят, но понеже нали трябва да се харесаме, затова пръснахме 2 млрд на вятъра. Те ако са толкова качествени тези изтребители няма да ги дадат на нас.
  • 33 КИКО

    8 0 Отговор
    КРАДЛИВА И ЛЪЖЛИВА ВЛАШКА ЦИГАНКА !!!!!!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове