Last news in Fakti

8 Май, 2024 07:37 2 273 30

Близки и приятели на убития Пейо Пеев излизат на протест

  • пейо пеев-
  • убийство

Габриела Славова поиска да излезе от ареста, за да се грижи за децата си. Мотив за определянето на по-лека мярка за неотклонение беше влошеното ѝ психическо състояние, както и твърденията ѝ за прекарани мозъчни инфаркти

Близки и приятели на убития Пейо Пеев излизат на протест - 1

Близки и приятели на убития Пейо Пеев излизат на протест. Недоволството им идва, след като Софийският апелативен съд пусна под домашен арест обвинената по случая Габриела Славова. Близките на жертвата настояват за справедлив съдебен процес и тежка присъда за извършителите на престъплението.

Габриела Славова поиска да излезе от ареста, за да се грижи за децата си. Мотив за определянето на по-лека мярка за неотклонение беше влошеното ѝ психическо състояние, както и твърденията ѝ за прекарани мозъчни инфаркти.

Близките на убития Пейо обаче не са съгласни грижите за децата да бъдат поверени на тяхната майка.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не е луд ядящият зелника

    76 1 Отговор
    Пуснали са кукувицата на свобода , за да се ... грижи за децата си ???!!! Представям си какви "грижи" ще положи ! Абе , "правосъдие" - убиваш мъжа си и ... след два месеца "Хей живот здравей , здравей" ?! После , защо никой не спазва законите ! Ами , заради това и заради много други примери , като този . Фалшифицираш документи - няма проблем , крадеш от държавата - няма /ама - никакъв/ проблем , лъжеш за гражданството си - пак е ОК , купуваш си кметско място /в гр. София/ - всичко е наред , манипулираш вота на българите с флашки , машинки и ала-бала - супер е и няма последствия и пр. и пр. !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Българин

    46 0 Отговор
    След като излезе от ареста тази каза: "В България има правосъдие". Сега вече непоколебимо вярвам в българското "правосъдие", именно защото тя е пусната...
  • 4 Aлфа Bълкът

    37 4 Отговор
    На мен много ми е чудно с какъв акъл ѝ направили деца на тази туркиня?
    Черна коса, черни очи, тъмна кожа кой знае кой ѝ е бащата?

    Коментиран от #5

  • 5 Риболовеца

    43 1 Отговор

    До коментар #4 от "Aлфа Bълкът":

    Не е проблемът външния й вид, а това, че е хладнокръвна убийца.

    Коментиран от #7, #10

  • 6 грубият

    35 0 Отговор
    Изтриха ми коментара. Защо? Защото написах ,че при правосъдие,като българското ,всеки на когото му е дошло до гуша от половинката му ,може да подходи като откачалката от снимката по горе и да не се притеснява ,защото (както се убедихме) последствия няма (кажи-речи) никакви.
  • 7 Българин

    37 0 Отговор

    До коментар #5 от "Риболовеца":

    Не само. Наричала е бащата на своето дете "биологичен материал". Но пък твърденията ѝ за прекарани мозъчни инфаркти карат премилостивия съд да се смили над нея и да я пусне у дома. Каква "болна" жена!
  • 8 Хахах

    35 3 Отговор
    На мен пък от цялата статия ми е интересен този новооткрит медицински термин"мозъчни инфаркти"!!!
    Господа и дами журналисти,моля ви да прилагате малко от общата си култура като пишете!!!

    Коментиран от #12

  • 9 Верно ли

    42 0 Отговор
    Заради "влошено психическо здраве" я пускат да си "гледа децата"????
  • 10 Aлфа Bълкът

    17 2 Отговор

    До коментар #5 от "Риболовеца":

    А бе няма си затривам гена с тая с облото лице!
  • 11 Убийцата

    43 0 Отговор
    на бащата на детето ѝ , оставила го хладнокръвно завинаги сирак , няма работа в къщи ! Мястото ѝ е в затвора и само в затвора ! А малкото детенце , за което се доказа , че бащата е друг , да си го отгледа той ! В дом на убийца детето няма място !
  • 12 Хохохо

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "Хахах":

    Вместо да се правиш на интересен,да беше следил случая .

    Коментиран от #13

  • 13 Хахах

    22 0 Отговор

    До коментар #12 от "Хохохо":

    Какво да му следя на случая .Тя очевидно е луда.След закриването на специализираните заведения в България,тя е недосегаема.Всеки вдига ръце и казва знаем ама нищо не може да се направи!!!Даже и да я осъдят тя няма да лежи в затвора.По европейски му ще я осъдят да се лекува!!
  • 14 Банана Републик

    26 0 Отговор
    Бананова територия!
    То убиец с нормално психично здраве няма
    Уууууууууууееееееее
  • 15 Пецата

    1 9 Отговор
    Аз по този повод си го преместих в другия крачол 😆
  • 16 Трак

    24 0 Отговор
    Егати скапаната държава да пускат на свобода една доказана убийца ку-ва и из-мет ?! Съдията или съдийката пуснала това чудовище на свобода заслужава бавна и мъчителна смърт
  • 17 Нафталинка

    19 1 Отговор
    Тая кучка незабавно следва да бъде хвърлена в затвора но като знам от лично наблюдение какво представлява българския съд правосъдие няма да има
  • 18 Питанка

    24 0 Отговор
    Твърдения на Габриела за прекаран инфаркт??? Съдът с твърдения ли работи или с доказателства? Аз мога да си твърдя каквото ми е удобно. Що за глупости!
  • 19 Коста

    23 1 Отговор
    Ся... Един въпрос към Оважаемиа Бг Съд. Как след като имаш психологични проблеми и мозъчни инфаркти /множество явно/. Господ да пази. Значу, как един такъв човек може да се грижи за децата си?
  • 20 Един озадачен

    24 0 Отговор
    Видяхме я как се грижи за децата си - голямото дете босо, без обувки навън. Излъчиха кадрите по тв. И извинявайте, ама по нейни твърдения, че била изкарала мозъчни инфаркти... То, щото така се изкарват инфарктите, като хрема! Е, нямам думи
  • 21 д-р Хаус

    28 0 Отговор
    Тая и майка си трябва да са обект на проучване на психиатри. Очевидно и на двете им има нещо, може да не са луди по начина, който обикновено се разбира. Вероятно са социопатки или нещо от сорта. Разбирали са много добре какво искат, планират, действат... Целта им явно е била дъщерята да има деца , но не и мъж. Убеден съм, че ако и се беше разминало сега, следващия удушен щеше да е бащата на малкото дете.
    Така че на фона на това, да се пуска тя от затвора защото имала деца, за които да се грижи е все едно съдът да я награди за убийство. Ликвидира мъжа си за да може детето да е само нейно и сега я пускат да си го вземе. Срамна работа
  • 22 жената

    10 2 Отговор
    не е като човека.
  • 23 А, стига бе

    25 0 Отговор
    Няма такъв парадокс. Психически зле, ама я пускат да си гледа децата!?!? Уважаемият съд не знае ли, че какво твърди тя няма значение. Мозъчен инфаркт е сериозна диагноза и се доказва чрез скенер и други специфични изследвания, задължително в болница. Издава се и епикриза. Тя била твърдяла, моля ви се! Ако аз твърдя, че съм принцът на Монако, това дали ще ме направи действително такъв?
  • 24 И така

    17 0 Отговор
    Власт имащите,било то политици, правораздаване или правоохранителните органи за нас си викат кучето си лае,керванът си върви.Колкото и да се възмущаваме всеки ден ни показват,че те са буквално не над закона,а над нас.С една дума,те са полубогове.А законите не са за тях,а за нас плебеите.
  • 25 ТаУмВзе

    8 1 Отговор
    Кво е Мозъчен Инфаркт!

    Коментиран от #27

  • 26 Факт

    6 1 Отговор
    Няма такова нещо като мозъчен инфаркт

    Коментиран от #29

  • 27 Никой нищо без нещо не дава!

    7 0 Отговор

    До коментар #25 от "ТаУмВзе":

    За тази диагноза толкова си е платила.
  • 28 Гост

    10 0 Отговор
    Близо е до акъла, че както е посегнала на мъжа си, същото може да стори и на децата си, ако недай Боже някой даде позволението си да се "грижи" за тях! Днешно време е евроатлантически модерно да се пише, говори и законотвори за насилие, ама само срещу жени и Кексуално сбъркани индивиди, но не и срещу нормални хетеро мъже! В такъв случай, дори на доказана вина в убийство пускаме комплексираната кукувица от ареста да се "грижи" за децата... Абе да ви имам "ценностите"🌈
  • 29 Има го мозъчният инфаркт

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Факт":

    Ама щом си толкова категоричен, че няма, аз няма да се хабя да ти обяснявам.
  • 30 Петя

    0 0 Отговор
    Убийцата...майка? Как може да обсъждат изобщо децата да са при нея?! Платена работа!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове