Last news in Fakti

10 Май, 2024 07:51 1 134 25

Бездомни кучета: Възрастна жена е с 12 шева

  • плевен-
  • куче-
  • нападение-
  • възрастна жена

Това е станало преди няколко дни в Плевен

Възрастна жена е с 12 шева, след като, по думите ѝ, е била нападната от бездомни кучета в центъра на Плевен. Случаят е от преди няколко дни. Жената е нападната много рано – преди 05:00 сутринта, когато вървяла към автогарата, за да се качи на автобус, разкрива "Нова телевизия".

„Всеки ден ходи на инжекции, превръзки. Стресът е много голям”, заяви синът ѝ Венцислав Димитров. „Захапало я е едно куче, но веднага след него са се спуснали още около десетина кучета. Имало е някакво момиче и момче, които са я спасили”, заяви Димитров. „30 години е гледала кучета, много ги обича”, допълни той.

Според него нищо не се прави в града, за да няма бездомни кучета. Майка му е казала, че ще съди общината, за да се вземат мерки.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    29 7 Отговор
    Хайде кучелюбителите в атака в защита на бездомните помияри . Имайки предвид атаката на горепосочените дори синът на жертвата се опитва да се спасят от тях казвайки ,че майка му мнооого обича кучетата.

    Коментиран от #6, #15

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 дядото

    28 4 Отговор
    къде са сега онези платени,сълзливи циф ли,плачещи за съдбата на бездомните кучета,не за ядените човеци.
  • 6 помиярски град

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "ХАХАХА":

    В Плевен далаверите с бездомни песове е стар занаят за мяколко поредни кметове.
  • 7 Това си

    8 1 Отговор
    е ежедневие в Плевен !
  • 8 Българин

    16 2 Отговор
    Как някой не се е сетил да ги прати за осиновяване във виетнам
  • 9 Да е само кучета

    22 3 Отговор
    В София кучета, котки, гарвани, гълъби, дефекации от същите навсякъде. Остатъци от пластмасови кутии, разлети остатъци от храни покрай тях мишки и плъхове, мухи, разлагащи се с месеци. Мухлясали хлябове удрят главите на хората по тротоарите.. Една Наредба и жестоки глоби не въведоха за един по-чист град. Най-любимата гледка котката да си заравя в пясъчника за деца тортите. Детето с ръчичка в устата. Драскат по колите, скачат от контейнери.

    Коментиран от #13, #14

  • 10 Макс

    14 2 Отговор
    Не е виновно кучето. То следва инстинкта си . Виновни са общинарите с техните инстинкти за печелбарство и неглижиране на проблемите . Милиони изтекоха по разни фондации и програми , а реална полза няма . Къде са средствата ? В чие чекмедже ?
  • 11 (а)така

    1 4 Отговор
    Днеска няма да се учи,
    днеска ще се гони кучи.
    Кучи днеска ще се гони,
    ще му кроят панталони.
  • 12 Оператор на права лопата

    5 1 Отговор
    Съд за герберския плевенски кмет. Ако имам куче, лично бих го насъскал срещу него.
  • 13 БраТ ПиТ

    12 1 Отговор

    До коментар #9 от "Да е само кучета":

    Така е... за това аз си реших проблема на 20 километра от София и никой и нищо не може да ме накара да се върна пак там! Няма смисъл да човек да си трови нервите със селяндури, паркоместа, за мръсотията да не говорим и т.н....! Сега си пия кафенцете сутрин на верандата, а вечерта (цяло лято) храненето навън до барбекюто, градинката с цветя и райграс, плодни дръвчета и т.н....идилия, която в София така и не може да се усети, дори и в "лъскавите" квартали, които са просто една "луксозна септична яма"....
  • 14 ХАХАХА

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "Да е само кучета":

    Сус бре ! Това е евроатлантическа ценност. Защитата на всяко живо същество и всякакви извращения от човешкия род са под закрилата на платените организации . Защита се отказва на нормалните човешки индивиди ,имайки предвид, че те могат да мислят.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Оператор на права лопата

    6 0 Отговор
    Плевeнските цигaни ги изxвъpлят на улицaта. Живoтнитe стaвaт глaдни и съoтветно aгpeсивни. Колкото са виновни те, толкова е виновен и онзи гaлфoн, дето плeвeнчaни са го нaбeдили за кмeт, а той гopкият още не знае къде се намира. Толкова е винoвна и пoлицията. Всички са вързани като c-инcки чepвa.
  • 18 До БраТ

    5 1 Отговор
    Да се жив и здрав! Радвам се искрено за вас. За децата е Рай! Да не ги тикаме в "гетото" София. Всичко читаво от старите софиянци избяга от Гетото. От частни ферми по селата купувам храна, все едно съм в друга България. Божи дар е Земята на България, трябва да я пазим като зеницата на окото си. Алчните ТНК-та са й хвърлили око, подпомогнати от 240 еничара в НС. Ако имате кладенец не го регистрирайте, в близко бъдеще водата ще е по-ценна от златото. Обяснете на съседите си, че ще има вода и за тях при криза, да не доносничат по стар български обичай.

    Коментиран от #21

  • 19 Абсурдистан

    5 0 Отговор
    Не трябва да има "бездомни кучета"!
  • 20 аааааа

    3 0 Отговор
    Плевен е града на пумиярите и жените с най-древната професия
  • 21 БраТ ПиТ

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "До БраТ":

    Благодаря за пожеланията! Да ви се връща многократно на всички вас! Имам кладенец, като и отоплението си го направих с термопомпа(отделен кладенец от този основния).... Направих си и малък "парник" от който вече очаквам краставици, а на по-късен етап и доматките.... за лук, марули и други зеленища да не говорим)... Сирене, кашкавал и мляко само от частната мандра... Зимата си взех директно от фермата 50кг. суджук... Истинско 100 % месо-уникален вкус, като от моето детство... За първи път си направих и вино тази зима и като начало не беше зле! Направо се "родих" откакто се преместих, наистина! Пожелавам на всеки, който има възможност да се маха от тази лудница, защото няма нищо по ценно от това човек да е спокоен... Всички болести идват от нерви, а съчетано и с не здравословни храни е направо убийствено!
  • 22 според вас възможно ли е

    0 0 Отговор
    Човек да се разболее сериозно заради кучета ? Възможно ли е да получи нервен срив, сериозни сърдечни проблеми, заболяване на периферната нервна система, възможно ли е наистина ? Ще ви кажа - да. Когато един човек живее в блок, а съседите му имат три-четири кучета, две-три котки, които постоянно се гонят, кучетата лаят, вият, дращят по вратата и никога, никой не ги извежда навън, поради което всичко се случва в апартамента, когато боклукът стои на площадката или на балкона с дни и отвратителната миризма привлича десетки и десетки мухи, а на съседния балкон човекът иска да си изпие кафето.......... И няма институция, която да защити съседите, които нямат кучета. Напротив, ако направят забележка, биват обиждани, наричани безсърдечни и нямали "реален поглед за културния начин на живот". 😯 Тази мода, да се гледат кучета в апартаменти е някаква лудост и няма спасение.
  • 23 НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ НАО ВЛАСТ ИДВА БОЙКО

    1 0 Отговор
    БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА ЗА НЕГО СА ПРИОРИТЕТ - В БАНКЯ СА МИЛИОНИ !
  • 24 проблема е голям

    0 0 Отговор
    навсякъде с песовете те са проблем във всички населени места у нас и на никой не му е зор ! наскоро станах свидетел на нападение на две кучета добре охранени мотаейки се редовно пред пицария в Берковица почти като домашни възпитаници но нападайки случайно минаващите избирателно зли и нагли. човека беше възрастен и повален не искам да мисля какво можеше да се случи а ако бяха деца,които ходят да си пазаруват там тези песове са по 60/70кг ??? много са пускали сигнали от живущите там решения никакви!!!
  • 25 ПОЛИТИКАТА Е БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА ДА

    0 0 Отговор
    ЖИВЕЯТ В КЪЩИТЕ НА ХОРАТА КАКТО И ПРИДРУЖАВАЩИТЕ ГИ БЪЛХИ МИКРОБИ ВИРУСИ И ПАРАЗИТИ ВЪВ И ПО ТЯХ ! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА МИРИЗМАТА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ ИМ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове