Last news in Fakti
21 Април, 2024 4319

Кой е минало за Левски?


  • Наско Сираков Мажоритарен собственик на Левски Станимир Стоилов е минало за Левски и той сам го избра. От тук нататък нямам контакти с него. Не виждам за какво трябва да имам. Треньор е на друг отбор в друга държава. Имаше негово мнение за Левски, аз имах различно. Всеки си гледа своята задача.
  • Станимир Стоилов Бивш треньор на „сините“, а в момента води турския Гьозтепе Няма поводи да се чуваме, нито имаме общи пътища с Наско Сираков. Когато поставях условията, никой не ме чуваше. От тук нататък обаче няма да поставям условия, приключих с тях. Мога да съм фен, може да съм на трибуните, мисля за Левски, фен съм на Левски, уважавам Левски. За втори път създавам отбор, който е уникален, и втори път никой не искаше да станем шампиони. Те искаха да ни няма. Както се казва: "Оправяйте се!“

    99 гласа
    24%
    76%
    307 гласа

Коментари

  • 1 осман паша

    8 19 Отговор
    за левски миналото е турското робство!!!

    Коментиран от #9

  • 2 Левски 1914

    24 24 Отговор
    Треньора си гледа тренировъчния процес , а не да поставя условия.
  • 3 Опа

    27 11 Отговор
    Както и да гледа човек, ако Мъри и Ивков не се бяха появили в Левски в критичния момент за да го спасят, сега щяха да се могат някъде из втора или трета дивизия. Докараха футб О листи за които Левски взе добри пари. Да видим какви пари ще вземе Левски от дошлите след Мъри футболисти. Танев, Боримиров, Костов колкото по-бързо изчезнат от Левски. толкова по-добре. За да бъде Левски успешен и там където му е мястото, да не губи всички важни мачове. да немувхарват по 5 гола на мач му трябват хора като Мъри и Ивков.
  • 4 Джоко

    13 1 Отговор
    И двамата дадоха каквото можаха. Нужна е нова енергия, като се запази тази която спаси отбора от фалит, срам, разцепване на две или преименуване. Казва се надграждане това което трябва да се случва, защото инерцията води само в една посока- надолу към упадъка.

    Коментиран от #12

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 арес Z

    30 5 Отговор
    Докато Раев и Боримиров са в Левски и Ганчев в ЦСКА от тези два отбора нищо няма да тане.Във момента и преди това Шеф на БФС е гелосания наркоман от Разград.

  • 7 Зайо Байо

    19 5 Отговор
    Така ще бъде , докато НАСТОЯЩЕТО на сините са БОРИСОВ-Тиквата-Тулуп и ПЕЕВСКИ-Шиши-Шопара !

    Коментиран от #20

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 ЗЕЛЕН чук

    8 8 Отговор

    До коментар #1 от "осман паша":

    Все още е настояще , докато ДПС в лицето на Пеевски ги спонсорира , обгрижва и толерира !
  • 10 Само Левски

    12 9 Отговор
    Много уважавам и харесвам Станимир Стоилов и никой не може да отрече треньорската му работа. Навсякъде отборите му просперират, обаче някой като каже "гледай какви футболисти е докарал" много се дразня. Като изключим Кордоба за останалите футболисти може да благодарите на Джери Перейра. Треньора взима каквото му предложат. Понякога са добри, друг път не. И при Стоилов имаше такива. Но да не говорим само за него. Нека погледнем и от другата страна и да бъдем реалисти. Ако не беше Сираков и спонсора самият Стоилов нямаше да се върне в Левски. Спомнете си какви му бяха изискванията. "Да се плащат редовно заплати на всички в Левски за да може да изисква от тях". Кой ги плащаше тези заплати? Не си мислете че защитавам Сираков или спонсора, но без тях досега да сме в трета глуха. Всички плюят модела "Бащица", но без него нямаше да остане нито един отбор в България а и по света също. Гледайте реално на нещата, а не с някакви розови очила. Нали някой трябва да издържа отбора. Не става въпрос дори само за футболисти, а за хиляди други неща. Спирам до тука защото по тази тема може да се говори много. Само ще добавя че се радвам че Сираков не дава акциите на тези незнайници Костадинов и сие, че тогава щяхме да ударим дъното.

    Само Левски

    Коментиран от #23

  • 11 Ричард Естес

    14 2 Отговор
    Ами какво ще стане , ако се окаже , че бъдещето на отбора са хора с компрометирано реноме ? Всички ги знаемЕ кои са те ! Дават ги ежедневно по ТВ като благодетели , ментори , визионери , хуманисти , а те всъщност са комарджии , крадци , лицемери , подлеци , лъжци и хамелеони , влюбени единствено......в себе си !
  • 12 Йеронимус БОШ

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "Джоко":

    И какво толкова ще стане , ако стигнат най-долу , към упадъка ? Нищо ! Живота ще продължи с или без тях !
  • 13 ВЕНЪМ

    12 5 Отговор
    Мъри не можа ли да разбере че семейство РАЕВИ СЪСИПВА ЛЕВСКИ много са меркантилни позьори въпрос на време е да съсипят и двата спорта и клубовете
  • 14 ЛегнаЛангеЛ

    10 2 Отговор
    На мен пък , целия този цирк и сеир ме забавлява ! До къде ли може да стигне ? От първи приятели и почти сиамски близнаци , до хора , които не се търпят ! Да видим продължението на тази ПОРЕДНА ФУТБОЛНА СИНЯ ДРАМА...............
  • 15 фотоУВЕЛИЧЕНИЕ

    9 1 Отговор
    Ако тези двамата бяха честни и почтени , щяха да правят всичко на светло. Щяха да кажат какъв е проблема очи в очи ! А те говорят с недомлъвки , половинчато , на малки порции. Всеки тегли чергата към себе си , че другия е виновен , а отбора им потъва и крета като средняк !
    Някой знае ли всъщност какъв е проблема ? Защо от приятели и единомишленици , станаха върли , нетърпими и жестоки врагове ?
  • 16 кумчо ВЪЛЧО

    8 3 Отговор
    Докато тези плачат и се оплакват , всички останали нормални хора им се смеят , дивят и подиграват даже !
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор

  • 18 Бай благой

    7 2 Отговор
    Местя го в другия крачол....
    Единия успешен треньор, другия успешен крадец....
    А този син отбор не знам как съществува още...
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 Бойко Борисов

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Зайо Байо":

    И забрави Наско Педала

  • 21 Гризел

    4 0 Отговор
    Докато е налице корумпирана система е безсмислено човек да се опитва да развива каквато и да е дейност в България.Талант може да се развива там,където никой не се стреми да те препъва нарочно и където ръководят способни хора.Докато у нас съществува задкулисие,човек винаги трябва да се бори с една стена,пречеща на почтените хора да се реализират.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор

  • 23 Боби

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Само Левски":

    Щом казваш , ако не беше Наско , значи просто не знаеш къде се намираш!
    Съвсем скоро ще лъсне истинноста за човека Сираков и тогава искам пак да пишеш за него. Било за хубаво , било за лошо.
  • 24 Фен

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Явуз":

    Що за простотия??????????
  • 25 българин

    2 0 Отговор
    на кой му пука за никаквия продажен футбол в бг
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор

  • 27 СКРУЧ

    1 1 Отговор
    няма значение за миналото трябва да се гледа напред а със Сираков Левски няма бъдеще!!!
  • 28 нострадамус

    2 1 Отговор
    има раеви има проблем няма раеви няма проблеми за два спорта...

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта