Last news in Fakti

10 Ноември, 2016 01:15 2 118 6

Ало измамници отмъкнаха 10 бона и бижута от Анахид Тачева

  • обир-
  • анахид тачева-
  • измамници
Ало измамници отмъкнаха 10 бона и бижута от Анахид Тачева - 1

Телефонни измамници обраха тв легендата Анахид Тачева, съобщи БНТ. По позната схема те успели да я убедят да им даде над 10 000 лева в пари и бижута - 4000 лева, 1300 долара и 650 паунда. Тачева им дала и 2 масивни златни гривни, 5 златни пръстена със скъпоценни камъни, перлени огърлици и обеци.

Вчера около 10 часа сутринта тя получила две обаждания. Във второто обаждане мъжът се представя за полицай и я пита дали преди малко не й се е обадил измамник. Тачева потвърждава, а мъжът й казал, че трябва да предаде парите и ценностите, за да ги пази.

Така водещата, без да подозира, станала обект на ало измамата. Часове по късно, около 17 часа, тя подала сигнал в 4-о районно управление в София. Образувано е разследване, а измамниците се издирват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    превъртяла е завалийката
    след смъртта на сина си
  • 2 Картър

    2 0 Отговор
    Вася, в тези групи скъпа работят... ХИПНОТИЗАТОРИ. Чукай на дърво да не им попаднеш в ръчичките. По какво можете да различите, че сте под хипнотично въздействие??? ПО ТОВА, МИЛИЧКИ, ЧЕ СЕ ГУБИ ПОЧТИ ЦЯЛОТО ПЕРИФЕРНО ЗРЕНИЕ И ЗАПОЧВАТЕ ДА ВИЖДАТЕ ВСЕ ЕДНО ГЛЕДАТЕ ПРЕЗ ТРЪБА. УСЕТИТЕ ЛИ ПОДОБНО НЕЩО, ДРЪЖТЕ ПОРТФЕЙЛА С ДВЕТЕ РЪЦЕ И СЕ ЗАТИЧАЙТЕ БЪРЗО АКО СТЕ НА УЛИЦАТА, ЗАЩОТО ПАРИТЕ ГАРАНТИРАНО ЩЕ СИ ТРЪГНАТ ОТ ВАС В НЕИЗВЕСТНА ПОСОКА.
    Вкъщи не оставяйте телефона включен през ноща И НЕ ВДИГАЙТЕ НА НЕПОЗНАТИ НОМЕРА ИЗВЪН ТЕЛЕФОННИЯ ВИ УКАЗАТЕЛ.
  • 3 Доктора

    1 0 Отговор
    На снимката ми изглежда по-интелигентна.
  • 4 Доктора

    0 0 Отговор
    Картър.......ела да те прегледам. Имаш нужда.
  • 5 чичо Пенчо

    2 0 Отговор
    Отмъкнаха - ЩОТО ГЛУПАВА ДЪРТА ГЪСКА !!!Нищо, че ни е "поучавала" толкова години в държавна политика от малкия екран !! На 100 години стана и не и дойде акъла в главата проста !!
  • 6 И те така те

    0 0 Отговор
    Колко сте жалки в злорадството над чуждото нещастие.