Last news in Fakti

17 Април, 2024 13:31 2 827 9

Мисис Баба Дони Василева продава луксозния си просторен мезонет

  • мисис баба-
  • дони василева-
  • мезонет-
  • продажба-
  • имот

Красивата блондинка иска да живее в по-малък имот, достатъчен само за нея

Носителката на титлата "Мисис Баба" Дони Василева взе важно решение, което ще промени целия ѝ живот. Красивата блондинка, която се откроява със стил и елегантност от край време, продава луксозния си кокетен мезонет в полите на "Витоша", за да заживее в далеч по-скромно пространство.

В момента Дони живее сама и смята, че такова огромно жилище на два етажа е твърде голямо за сам човек, заради което решава да го продаде.

"Напълно безсмислено е да трябва да поддържам и да се грижа за такова голямо пространство", обяснява Дони в профила си в социалните мрежи.

Досега Дони Василева обитаваше просторния мезонет заедно с дъщеря си, но след като тя замина за Америка, апартаментът изведнъж се оказал твърде голям. Жилището е напълно обзаведено, супер луксозно и се простира на завидните 150 квадрата. Разполага с две спални и просторна дневна с кухня.

"Камината и всичко останало са направени, без да се пестят средства. Направила съм го с много любов и ще се радвам тук да заживее семейство с малко дете например, за да се оживи апартаментът", обяснява решението си Дони.

В мезонета има и специално помещение с бар за отмора, както и джакузи, а пространството е решено в червено, черно и сиво. "Оказа се, че няма по-голяма агенция от Фейсбук, за един ден вече имам десетки запитвания", похвали се Дони пред "Телеграф" след като пусна пост за продажбата на мезонета си в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ахх леле на баба биберончето

    9 1 Отговор
    На на бабата
    със бабата
    под пяната
    в жакузито.
  • 2 Живее и се на бабата

    13 0 Отговор
    Цял живот работила да го купи.
  • 3 имотека

    10 1 Отговор
    Просто през Фейсбук хората са горе долу реални , обявите също .В агенциите има предимно фалшиви обяви , някой качени по сайтовете от повече от 5 години .През Фейса си намерих жилище преди 4 години и не съм дал комисион и цената беше прилична
  • 4 Добрин

    10 1 Отговор
    Продава ли интимния си мезонет?
  • 5 то хубаво продава

    8 0 Отговор
    ама не се купува
  • 6 "красивата" баба Донка

    10 1 Отговор
    Преди доста години я видяхме във Фермата колко е спаружена. Па сега сигур се е подмладила и разкрасила ....с Фотошоп. Тогава ги.дрънкаше едни, че била незаконна дъщеря на Тодор Живков и беше много горда. После поредният кой беше? Онзи кмет... Преди него Вальо топлото. Сега пък следващия живеел в Германия, и с баба ти Донка мнооооооо щастливи.. ми нека си верва, на мен не ми пречи. То и нейното не е лесно.
  • 7 Да вземе

    7 0 Отговор
    Да пусне една обява в ало.бг да изкара едни сто кинта от мен че гледам го е закъсала
  • 8 БгТопИдиот🇧🇬

    11 0 Отговор
    Бая мъже е издоила и свирила на флейти за да го купи.
  • 9 ами,

    3 0 Отговор
    нЕма вече глупаи спонсори да и поддържат начина на живот...и те така.