Last news in Fakti

4 Май, 2024 04:28 1 210 4

Бритни Спиърс се разведе официално

  • бритни спиърс-
  • развод

Процедурата беше финализирана от съдия в Лос Анджелис

Бритни Спиърс и Сам Асгари официално са разведени, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Процедурата беше финализирана от съдия в Лос Анджелис, почти две години след като певицата и моделът се ожениха.


По-рано двамата съобщиха, че са постигнали споразумение за развода. Преди около седмица Спиърс се договори и с баща си по въпроси, свързани с отпадането на попечителството, което имаше над нея.

Бритни Спиърс проговори за развода си: Не можех повече да понеса болката

Бившите вече съпрузи представиха пред съдия споразумение за поделяне на имуществото си. Документите са подадени в съда в Лос Анджелис в четвъртък, девет месеца след като обявиха, че се разделят.

Те съдържат малко подробности, но се казва, че нито Спиърс, нито Асгари ще получават съпружеска издръжка в бъдеще. В първоначалната си молба за развод Асгари искаше да получи финансова подкрепа. Всички бъдещи спорове ще се решават в частен арбитраж.

Двамата нямат общи деца, така че не е необходимо да се сключва споразумение за попечителство. Спиърс пише в мемоарите си, публикувани миналата година, че е направила спонтанен аборт в началото на бременност, около месец преди да сключи брак с Асгари.

Поп звездата, която е на 42 години, и Асгари, 30-годишен модел и актьор, се разделиха през юли м.г., около 13 месеца, след като се ожениха и седем години след първата им среща, припомня Асошиейтед прес. Той подаде молба за развод през август.

На сватбата в дома на Спиърс през юни 2022 г. сред гостите бяха Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона. Събитието се приемаше като важен етап в новия живот на Бритни Спиърс, след като шест месеца по-рано тя беше освободена от съдебно попечителство на нейния баща, който контролираше живота и парите ѝ в продължение на повече от 13 години.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Ставри

    2 1 Отговор
    бритни слагай масата,идвам!
  • 2 Чичо Чарли

    1 2 Отговор
    Таз навремето правише от месото кокъл, сега отдавна прави от кокъла месо...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Чух че...........

    5 0 Отговор
    Наблягала на духовите инструменти .