27 Септември, 2016 16:37, обновена 27 Септември, 2016 17:19 2 740 0

Външно отзовава консула ни в Кипър

  • кипър-
  • консул-
  • българия-
  • виолета ралева

Според неофициална информация става дума за консула ни Виолета Ралева

Външно отзовава консула ни в Кипър - 1

Във връзка с повишения медиен интерес към публикации относно инцидент със задържане на служител на българското посолство в Никозия, информираме, че по нареждане на министъра на външните работи Даниел Митов са предприети действия за незабавно отзоваване на лицето и прибирането му обратно в България, съобщиха от пресцентъра на МВнР.

Оттам уточняват, че се предприемат всички необходими мерки за изясняване на случая, след което ще бъдат сезирани съответните компетентни институции.

Както Факти.бг  писа консулът ни в българското посолство в Кипър Виолета Ралева е задържана от полицията. Тя е разпитана по подозрение за отвличане на дете, съобщават местни издания.

Виолета Ралева се е опитала да вземе дете. В същото време възпитателките се обърнали към полицията, защото майката не е давала разрешение някой друг да взима детето й.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА