Last news in Fakti

24 Октомври, 2016 12:28 1 246 0

Моуриньо се извини за унизителната загуба

  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • челси-
  • извинение-
  • резултат

"Милиони останаха с много лош вкус в устата след този мач", призна португалецът

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо, се извини на феновете на клуба след тежката загуба с 0:4 от Челси в Лондон.

„Милионите фенове, които имаме по цял свят, очевидно са останали с много лош вкус в устата след тази среща. Извинявам им се за това, длъжен съм да го направя като лидера в съблекалнята“, каза Моуриньо.

„Единственото, което мога да им кажа, е, че съм на 100 процента от Манчестър Юнайтед. Не 99 процента. Не 99 процента за Юнайтед, а 1 процент за Челси или който и да е друг клуб. Аз съм 100 процента за Манчестър Юнайтед и поради тази причина приемам ситуацията много тежко. Има само един възможен отговор след такъв резултат, казах го и на играчите – има само един възможен отговор: утре излизаме на тренировка и ще се борим", допълни португалецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА