Last news in Fakti

9 Декември, 2016 15:38 11 582 5

Жените, които никога не се омъжват

  • жени-
  • мъже-
  • брак-
  • омъжват-
  • кучки

Жените с твърде капризен характер

Този тип жени променят мнението си на всеки 2 минути и не могат да взимат окончателни решения. Никога не знаеш какво ще измислят в следващата минута. Тези жени прекрасно разбират своя недостатък и в момента, в който разбират, че грешат, започват да се извиняват, извиняват, извиняват, пак да се извиняват и после пак да се извиняват...Оф, това е досадно, нали? !

Жените-всезнайки

Това са жените, които са като подвижни енциклопедии. Те се опитват да налагат мнението си над мъжете, опитвайки се да докажат своето вечно право. Мъжете обаче побесняват, когато някой се опитва да им оказва диктатура.

Жени, ламтящи за богатство и пари

Този тип жени се стремят към луксозен живот, но не който са постигнали със свои собствени усилия, а по по-лесния начин - като се омъжат за 86-годишен милионер, например. Между другото, богаташите не са тъпи и умеят в повечето случаи безпогрешно да различават тези жени. Естествено, че ще се опитват да стоят настрани от тях, за да не поделят след това богатството си.

Жените-кучки

Въпреки че има огромен брой наръчници за това как една жена да се превърне в "кучка", мъжете избягват да се обвързват в брак с такива. Жените може да са хиени и акули в своята кариера, но в дома си не трябва да играят същата роля с мъжете си, а да са преди всичко техни приятелки. Кучките несъмнено привличат вниманието на мъжете, но те бързо се отегчават от тях.

Феминистките

Това вече е диагноза. Мъжете няма как да се задържат при такива жени. Те знаят всичко, те могат всичко... И използват мъжете само като притурка към себе си.

Жените, които постоянно се оплакват

Това са жените, които или обувките ги стягат, или шефът им непрекъснато ги засипва с работа, или някой все за нещо им пречи. Тези дами непрекъснато хленчат, но по този начин няма как да открият господин Перфектен. Мъжете не харесват оплакващи се жени.

Жената, която оказва тотален контрол

Тя контролира всичко: начина на обличане на мъже, деня му до последната секунда, мобилния му телефон, срещите му, приятелите му. Нормално е всеки мъж да избяга веднага от такава жена.

Ласкателките

Не е трудно да разпознаем тези жени. Те винаги казват това, което мъжът иска да чуе. А мъжете предпочитат искрените жени.

Ако се огледате добре в себе си и разберете която от тези жени сте, лесно може да оправите проблема, но първо трябва да си го признаете пред вас самите и да приемете същността си, пише nie-jenite.bg.

И не се знае тогава откъде ще изскочи и вашият принц на бял кон!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    15 0 Отговор
    Много жени дълго и упорито търсят принца на бял кон. Това обаче което успяват със сигурност да направят е да остареят.
  • 2 Атлас

    8 0 Отговор
    А грозните къде ги забравихте в класацията, а?
  • 3 Пия за оФцете тЪпи

    7 0 Отговор
    ОФце тЪпи, проСти !! кат съ е родило оФцъ и господ не може да го опрай !!!
  • 4 гошо

    5 0 Отговор
    А бе в крайна сметка винаги можеш да се омъжиш за белият кон!!!!!
  • 5 омръзна ми от секс

    2 2 Отговор
    най сетне нещо НОРМАЛНО без секс