Last news in Fakti

9 Декември, 2016 18:42 2 270 0

Как се паркира подводница? (видео)

  • подводница-
  • канада-
  • паркиране
Как се паркира подводница? (видео) - 1
Снимка: youtube.com

Всички знаем как се паркира колело. Някои намират за по-трудно да паркират кола. Изисква се специално обучение и много часове тренировки, за да се паркира самолет. Но чудели ли сте се някога, как се паркира ... подводница?

След повече от две години непрекъснат патрул за НАТО и Канада, HMC/S Windsor бе "паркирана" за реновиране и сервиз.

Канадската подводница бе извадена от водата на дока в Халифакс за рутинна проверка и поправка на задвижващата й система. Очаква се Windsor да се върне в дълбините след кратък престой на сушата. След като бъдат извършени всички проверки, подводницата отново ще е в открити води и ще поеме различни операции.

Windsor е кръстена на едноименния град в Онтарио, Канада. Предишното й име е било HMS Еднорог, но през 2001г. е продадена на Канада от страна на Великобритания. Подводницата е дълга над 70 метра и има обхват от над 10 000 морски мили при скорост 12 възела.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: