Last news in Fakti

9 Декември, 2016 19:30 1 583 7

Юнкер: Страните в ЕС не могат да съществуват сами

  • жан - клод юнкер-
  • страните-
  • ес

Той призова да се запази единството на съюза

„Тези, които смятат, че е дошло време за реконструирането на ЕС и неговото раздробяване на парчета, са на напълно погрешен път.“ Това беше заявено от председателя на Европейската комисия Жан – Клод Юнкер, цитиран от Chanel News Asia.

“Ние няма да съществуваме като отделни държави. При такова положение след 20 години няма да имам отделна държава, която да е в Г-20. Едва ли има възражения по този въпрос.

Британците се чувстваха твърде горещо в кухнята. Днес представляваме значителна част от световната икономика - 25 на сто от брутния вътрешен продукт. След 10 години този дял ще е 15%. Не мога да кажа, че демографски европейците изчезват. Ние обаче намаляваме“, заяви Юнкер по време на срещата на върха в Масстрихт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    5 1 Отговор
    До сега как можеха ,сега не могат.Май иската да управлявате цяла европа ,но тя не е ваша,и по този начин искате да прецакате всички държави .Дребни душички сте вие,лакоми сте за власт и пари,но запомнете едно,че лакомо дупе кръв .ере.Да не се задавите като налапате цяла европа,по спокойно всяка жаба да си знае гьола.Всяка държава си има своите ценности,култура,нрави...като ги събереш всички какво ще се получи?Сол,захар ецет ...се получава една безвкусица това ли иската да стане.Ако това искате да направите от европейските държави значи сте големи глупаци.
  • 2 Истината

    3 1 Отговор
    Еее,харесва ви да имате държави роби с послушни политици. Но когато робът се събуди, Европа ще ви се види тясна и като Хитлер ще търсите Латинска Америка. Защото не се различавате от него,само прилагате по-рафинирани(Еврогейски) методи. А и как да се различавате след като вожда Меркел е от неговото потекло!
  • 3 Гост

    2 4 Отговор
    Ще дойде ден в който на всички ще им стане ясно че европа е едно цяло. Само тези, които не са излизали от нея и не са я поглеждали през очите на неевропейците не могат да го проумеят. Никой на никой не е роб в европа. Меркел си е толкова наш човек, колкото и бойко. Проумейте го!!!
  • 4 Присмехулник

    2 1 Отговор
    Юнкер нещо много си вярва. Европейските държави са съществували векове преди да бъде създаден ЕС но сега този бюрократ и такива като него искат те да колят и бесят. ЕС и ЕК могат да свалят всяко правителство на страна членка на ЕС просто като спрат еврофондовете, средства от които трябва да постъпят в дадената страна. Справка Орешарски - ако не слушаш, искаш да правеш собствена политика и да си самостоятелен просто ти спират кранчето и това е. След като си подписал редица договори и например строителите са ги изпълнили от ЕС ако ти спрат финансирането откъде ще платиш на хората? Въвеждат някакъв мониторинг и докато те проверяват ти стоиш и се чудиш какво да правиш а пари няма. След като на бял кон дойде отново Буда веднага ги пуснаха. Ама той слуша - даже преди като беше Барозу се кръстеше.
    Просто сега сме вътре и ни дават някакви пари за да не мрънкаме много а срещу това прее....хме икономиката, затворихме 4 блока на АЕЦ, енергийни проекти и т.н. Даже онзи от Банкя се изпусна като каза, че е спрял Белене, Ю. поток и Бургас -Александруполис само и само за да е партньор. Какъв партньор си ти бе - слуга.
  • 5 Dr.Analdo

    2 0 Отговор
    България я има от 1300 години и без Шмиргели Орбани и всякакви ....
  • 6 909 БЪЛГАРИЯ

    0 0 Отговор
    Тоя Юнкер или е луд или не си пил хапчетата ! Страните преди ЕС живееха Много по добре ! Дано се разпадне ЕС !
  • 7 Хохи 2683

    0 0 Отговор
    Европейският съюз изобщо не е добра работа!!!
    Хорааааааа СЪБУДЕТЕ СЕЕЕЕЕЕЕ
Новини по държави: