Last news in Fakti

25 Април, 2024 09:18 1 235 5

Съсипаха от критики Юрген Клоп след поражението в градското дерби

  • ливърпул-
  • футбол-
  • юрген клоп-
  • евертън

Загубата намали шансовете на „червените“ в битката за титлата срещу Арсенал и Манчестър сити

Съсипаха от критики Юрген Клоп след поражението в градското дерби - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше подложен на ожесточена критика от страна на феновете заради загубата с 0:2 от Евертън в градското дерби. Поражението намали шансовете на „червените“ в битката за титлата срещу Арсенал и Манчестър сити.

Привържениците бяха недоволни от направените пет смени, които по никакъв начин не промениха представянето на отбора му. Основните атаки са насочени заради факта, че 56-годишният Клоп не пусна в игра Раян Гравенберх, въпреки че само преди няколко дни вкара гол и се представи впечатляващо при победата с 3:1 срещу Фулъм.

"Какво, по дяволите, си мисли Клоп? Нунес и Салах са още на терена, а Гравенберх търка пейката", беснееше фен на Ливърпул в социалните мрежи.

"Въпросът ти е правилен. По този начин загубихме доста трофеи под ръководството на Клоп", подкрепя го друг.

"Ето с такова отношение се убива увереността в един млад футболист, какъвто е 21-годишният Раян", пише трети потребител на "Х".

“Не знам как да коментирам резултата от срещата, мога само да се извиня на феновете. Трябваше да се справим по-добре, но не го направихме. За съжаление Арсенал и Манчестър Сити ще трябва да имат много лоши дни, за да спечелим титлата. Истината е, че битката за титлата не е в нашите ръце в момента, но това, което можем да направим, е да спечелим всички мачове”, каза Клоп след поражението в градското дерби.

Както е известно, след края на сезона Юрген Клоп напуска поста си в Ливърпул. Той обяви новината преди няколко месеца. Надеждите бяха, че той ще успее да изведе мърсисайдци до трофей в последния си сезон. Отборът му обаче отпадна от евротурнирите и купите в Англия, а Висшата лига остана единствената останала възможност. Сега обаче шансовете и в първенството намаляха след загубата от Евертън.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какви са тези измислици

    7 1 Отговор
    Когато пишете първо проверявайте нещата! Ливърпул спечели една купа вече, а не са “отпаднали от купите и единствената възможност останала била висшата лига”… туристи
  • 2 Наблюдателен

    4 4 Отговор
    и в Дортмунд завърши славната си кариера по същия начин, изритаха го .......
  • 3 Ливърпул спечели вече една купа!

    5 1 Отговор
    Ливърпул спечели една купа и изобщо гледаде ли информацията или пишете наизуст?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.