Last news in Fakti

6 Май, 2024 17:56 1 053 1

Звездата на Ливърпул озадачи феновете - изтри всички снимки, свързани с "Мърсисайдци"

  • ливърпул-
  • дарвин нунес-
  • футбол-
  • висша лига-
  • барселона-
  • социални мрежи-
  • снимки

В неделя следобед Дарвин Нунес загърби лошата си форма, като показа брилянтно представяне срещу Тотнъм и победи на "Анфийлд" с 4:2

Звездата на Ливърпул озадачи феновете - изтри всички снимки, свързани с "Мърсисайдци" - 1
Снимка: БГНЕС

Последната активност на звездата на Ливърпул Дарвин Нунес в социалните мрежи накара феновете на „червените“ да започнат да коментират бъдещето на футболиста.

Уругваецът влезе в игра през второто полувреме на срещата с Тотнъм. В неделя следобед Ливърпул загърби лошата си форма, като показа брилянтно представяне срещу Тотнъм и победи на "Анфийлд" с 4:2.

Феновете на „мърсисайдци“ обаче забелязаха, че Дарвин Нунес е изтрил всички свои снимки, свързани с Ливърпул, от акаунта си в социалната мрежа Instagram.

24-годишният футболист, който пристигна от Бенфика през лятото на 2022 година, имаше сериозни трудности пред гола и често беше нарочван от привържениците за големия виновник за пропуските. Все пак Нунес отбеляза 33 гола в 94 мача.

Премахването на снимките подсили слуховете за негов трансфер. Интерес към играча прояви Барселона. Според слуховете той може да замени Роберт Левандовски.

Нападателят все още има четири години до изтичане на договора си, който е до 2028 година, но шансът да акостира в Испания става все по-голям.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МърсиСайд

    2 0 Отговор
    няма топки тоя джендо .......