Last news in Fakti

7 Май, 2024 13:22 1 206 2

Още от сега се знае кога ще е реваншът между Фюри и Усик

  • тайсън фюри-
  • усик-
  • бокс-
  • реванш-
  • двубой-
  • тайсън-
  • саудитска арабия

Той ще се състои през октомври тази година в Рияд

Още от сега се знае кога ще е реваншът между Фюри и Усик  - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Ръководителите на бокса в Саудитска Арабия вече са планирали датата за втората битка между Тайсън Фюри и Олександър Усик. Първият бой все още не е минал, но Турки Алалшикх, вече е организирал реванша за безспорната титла. Той ще се състои на 12-и или 13-и октомври тази година в Рияд, Саудитска Арабия. Първата битка между двете звезди ще е на 18-ти май на същото място, пише gong.bg.

Боят между двамата ще бъде за безспорната титла в тежка категория. Усик (21-0, 14 нокаута) държи титлите на WBA, IBF и WBO, докато Фюри (34-0-1, 24 нокаута) държи титлата на WBC. В момента двамата са в разгара на тренировъчен лагер. До голямата битка остават по-малко от две седмици.

Първоначално срещата трябваше да се случи през февруари, но Фюри се оттегли заради рана по време на спаринг. Сега ако някой от двамата се оттегли, то тогава ще трябва да се раздели с 10 милиона долара. Такава е глобата, която Турки Алалшикх определи. Алалшикх, който е министър в Рияд сподели, че иска Фюри да се бие с Антъни Джошуа през март 2025 година.

Ако Тайсън успее да се справи с Усик в двете битки, тогава през март 2025 година ще го видим с Джошуа. Ако Усик надделее, то тогава Турки вероятно ще изправи него срещу Джошуа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Вълкът

    1 0 Отговор
    За реванш трябва да има мач първо.
  • 2 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    0 1 Отговор
    Малкото фашистче от покрайнините на Русия ще яде МНОГО бой...