Last news in Fakti

7 Май, 2024 23:45 952 3

България с първи успех в Лига на нациите по мини футбол

  • лига на нациите по мини футбол-
  • лига на нациите-
  • мини футбол-
  • българия израел-
  • футбол

Бихме Израел с 6:3

България с първи успех в Лига на нациите по мини футбол - 1
Снимка:

Националният отбор на България спечели с 6:3 втория си мач от своята група в Лига на нациите по мини футбол. Това е първи успех за "лъвовете", които загубиха първата си среща с Чехия с 1:2.

Николай Маринов откри резултата в 6-ата минута. Той стреля от движение и след лоша намеса на вратаря топката се озова в мрежата за 1:0.

Израел изравни в 12-тата минута, но българите реагираха бързо и пет по-късно отново си върнаха преднината след хубава комбинация между Николай Маринов и Добрин Петров, който отблизо вкара за 2:1.

Бързо след това нашите момчета добавиха и трети гол, като този път Петров асистира на Илиан Генадиев, който засече кълбото във вратата за 3:1 в 18-ата минута.

Последва бърза размяна на голове. Първо "лъвовете" допуснаха попадение в своята врата в 20-ата минута, но секунди по-късно отново си върнаха преднината от два гола с точен изстрел на Никола Праматаров.

В 33-тата минута резултатът набъбна на 5:2, след като Мирослав Каряков успя да промуши кълбото в мрежата от малък ъгъл.

Израел успя да запази интригата, връщайки едно попадение в 47-ата минута, но в последната минута на двубоя нашите оформиха крайното 6:3 след изстрел почти от тъча на Неделян Костадинов.

"Лъвовете" имат да изиграят още един мач в групата си, който ще е срещу Словакия. След това отборите, заели първото и второто място в крайното класиране, ще играят финал помежду си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорер

    1 1 Отговор
    Как не ви е срам!?
  • 2 Соломон Паси

    2 1 Отговор
    Това е антисемитизъм!
  • 3 Джобен тенис

    0 0 Отговор
    Абе ай…със здраве! При кърлинга