Last news in Fakti

8 Май, 2024 14:41 2 058 6

Пламен Андреев ли е най-големият грешник в Левски?

  • пламен андреев-
  • вратар-
  • левски-
  • николай костов-
  • талант-
  • сухи мрежи

Футболистът, който по времето на Станимир Стоилов бе капитан, в момента има 14 „сухи мрежи”

Пламен Андреев ли е най-големият грешник в Левски? - 1
Снимка: БГНЕС

Медийни твърдения сочат, че Левски е подписал предварителен договор с вратаря на ЦСКА 1948 Даниел Наумов и той от лятото ще е в състава от Герена.

Това почти на сто процента означава, че „сините” ще се разделят с юношата си Пламен Андреев. Именно темата с вратарския пост и по-конкретно Андреев е постоянно в новините и анализите.

Сегашният страж на Левски е едва на 19 години и постоянно попада в редица престижни класации. Въпреки това неговите грешки постоянно се изтъкват и натякват. Част от тези грешки му се приписват пресилено и са до голяма степен на сметката на бранителите пред него.

Футболистът , който по времето на Станимир Стоилов дори бе капитан на отбора, в момента има записани 14 „сухи мрежи” /мачове без допуснат гол/. По-добър показател от него има само вратаря на ЦСКА София Бусато – 15. Даниел Наумов е със 7.

Когато се търси вина за допуснатите голове няма как да не се отбележи, че формата на защитата в последните мачове е доста ниска. Не може да не се отбележи и фактът, че „ротацията” Андреев-Андонов, която направи треньорът Костов е пагубна и за двамата таланти.

През миналия сезон Андреев бе най-добър по тази статистика и записа 21 „сухи мрежи”, а Бусато остана зад него с 20.

С новината за привличането на Наумов се появява въпросът „Не се ли отказва Левски с лека ръка за пореден път от свой талант”? Такива случаи са много, наистина много в последните години и те само показват, че Пламен Андреев не е най-големият грешник в отбора и клуба !


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тиквенсониада

    4 2 Отговор
    Пагубен за Левски е Борисов и БОЙКОВЩИНАТА , която носи със себе си ! На тима много му тежи зависимостта от ВЛАСТТТА , от Бойко и Делян - ШОПарите !
  • 2 Ясно и точно

    3 0 Отговор
    Андреев и след 5г ако не се развива пак няма да е ОК. Иска се труд и развитие. Наумов е по-добър вратар.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ГанюЕксперт

    1 2 Отговор
    да го дават на някой селски отбор, белким изпъкне ...............
  • 5 Свинчо

    0 0 Отговор
    Някои замисли се е кои го тренира това момче а и другите вратари Божката .Каквото е пипнал все е исъхнало
  • 6 Кон

    0 0 Отговор
    Няма титла , няма купа за отбора на Тулупа.