Last news in Fakti

8 Май, 2024 18:17 742 1

Футболисти на Ман Сити и Нюкасъл глобени за превишена скорост, опитали да се скрият от полицията

  • манчестър сити-
  • джак грийлиш-
  • нюкасъл-
  • мигел алмирон-
  • футбол-
  • превишена скорост

В един и същ ден

Футболисти на Ман Сити и Нюкасъл глобени за превишена скорост, опитали да се скрият от полицията - 1
Снимка: БГНЕС


Футболистът на Манчестър Сити Джак Грийлиш и този на Нюкасъл Мигел Алмирон бяха глобени за превишена скорост в един и същ ден, предаде “Дейли Мейл”.

Английският национал е санкциониран с 1000 паунда заради шофиране с 44 мили в час на участък с ограничение 30 мили в час. Провинението е било уловено от камерите през юли 2023 г. Алмирон пък е глобен с общо 1550 паунда заради 30 мили в час над разрешеното през ноември 2022 г.

И двамата първоначално са се опитали да се скрият от полицията.

За Грийлиш е нещо нормално да бъде санкциониран за подобни неща. През 2020 година книжката му беше отнета за 9 месеца заради два случая на безразсъдно шофиране, като при единия от тях той причини катастрофи с няколко други коли. В случая с катастрофата, по думите на свидетел, той е миришел на алкохол.

При второто провинение той е управлявал автомобила си с 90 мили в час над позволеното.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАХАРА

    0 0 Отговор
    ДА МИ БЯХА СЪ УБАДИЛИ ЩЯХМЕ ДА УРЕДИМ НЕЩАТА . ОПИТА МИЙ БЕЗЦЕНЕН....