Last news in Fakti

9 Май, 2024 09:35 1 537 1

Каранга иска да си ходи от ЦСКА, стана ясна причината

  • фернандо каранга-
  • футбол-
  • цска-
  • данило асприля

Данило Асприля също най-вероятно ще напусне ЦСКА през лятото

Нападателят на ЦСКА - Фернандо Каранга, иска да напуска клуба, пише "Мач Телеграф". Такива слухове се носят в лагера на "червените", след като фамилия Ганчеви даде акциите си и вече няма нищо общо с ЦСКА. Припомняме, че именно Ганчеви върнаха Каранга в отбора, а той набързо успя да се превърне отново в любимец на феновете.

Фернандо си изкара глупав жълт картон по време на дербито с Левски, спечелено с 3:1, и беше наказан за най-важния мач - реванша с Ботев Пд за Купата. В крайна сметка ЦСКА отпадна от турнира, а към днешна дата бразилецът е в списъка на контузените и няма да играе срещу Лудогорец.

Данило Асприля също най-вероятно ще напусне ЦСКА през лятото, а причината е същата като тази при Каранга - хората на колумбиеца вече не са в лагера на "червените".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чочо

    5 1 Отговор
    Прав му път.
    Аман от такива"вносни"еднодневки в българския футбол!