Last news in Fakti

10 Май, 2024 21:18 1 154 1

Крумовград отвя Локомотив Пловдив

  • крумовград-
  • победа-
  • мач-
  • ефбет лига-
  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • плейофи-
  • първенство

Резултатът на почивката бе 3:0 за Крумовград

Крумовград отвя Локомотив Пловдив  - 1
Кадър: Диема спорт

Крумовград победи с убедителното 4:1 гостуващия Локомотив Пловдив в мач от първата шестица на efbet Лига. С победата крумовградчани събраха 48 точки, но все още е на дистанция от Левски, който има 54т. Пловдивчани пък остават с 53 точки, на позиция пред столичани, които играят своя мач от кръга в неделя.

В 20-ата минута Алекс Колев преодоля съперников играч на центъра и отне топката. След това даде страхотен извеждащ пас към Патрик Луан, който напредна. Той успя да преодолее излезлия напред страж на гостите и откри за 1:0.

В 30-ата минута Александър Колев бе точен от бялата точка и удвои преднината на тима си. Наказателният удар бе отсъден за фаул на Томов срещу Патрик Луан.

3:0 стана в 42-ата минута, когато играчите на Крумовград изпълниха късо ъглов удар, след който последва центриране на Серкан Юсеин на далечната греда. Там Божидар Кацаров свали топката към Матей Шимич, който пък също с глава я отпрати в мрежата на Локомотив.

Почивката на срещата дойте при резултат 3:0 за домакините.

Девет минути след подновяването на играта Петър Андреев бе изведен сам срещу вратаря на Крумовград. Той напредна, а след това прати топката покрай Янко Георгиев, за да намали резултата на 3:1.

В 67-ата минута гостите останаха с човек по-малко след като Оливер Камдем влезе грубо в краката на Диего Рапосо. Първоначално футболистът на Локо получи жълт картон, но след намесата на ВАР реферът Михаел Павлов промени решението си на директен червен картон.

Алекс Колев възстанови преднината от три гола за своя тим в 74-ата минута – 4:1.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Албанеца

    1 0 Отговор
    Браво!! Само така