Last news in Fakti

18 Април, 2024 15:19 6 400 36

Методи Андреев пред ФАКТИ: Аз съм симпатизант на ПП-ДБ, но сега да ги наричам идиоти (ВИДЕО)

  • методи-
  • андреев-
  • борисов-
  • държава-
  • разпад-
  • митници-
  • пп-дб-
  • идиоти

След 15 години управление на лицето Бойко Борисов нещата в държавата стигнаха до тотален разпад, казва гостът

Методи Андреев пред ФАКТИ: Аз съм симпатизант на ПП-ДБ, но сега да ги наричам идиоти (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Има два фундаментални въпроса, когато говорим за аферата около митниците. Става въпрос за профила на хората, които са замесени в тази афера, и за профила на хората, които ги обвиняват. Аз съм традиционно симпатизант на ПП-ДБ години наред, години наред съм гласувал за тях, за да ме накарат сега да ги наричам идиоти. Полезни идиоти. Да си поставям дилемата, че на тези избори, които идват, хората трябва да направят избор - дали да гласуват за мафиот, или за идиот. Ето до каква дилема съм стигнал и аз. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ общественикът и бивш депутат Методи Андреев.
„И това е заради профила на назначените от ПП-ДБ. Визирам главния секретар на МВР, визирам и шефа на митниците. Аз не мога да кажа тези хора дали са ги извършили тези неща, защото не познавам ситуацията. Но за профила на главния секретар? Това ли трябва да е профилът на човек, на когото се възлагат надежди, че ще внесе светлина в тъмните дебри на МВР. За Банкова нямам никакво отношение, нищо не мога да кажа. За главния секретар обаче нещата са смущаващи, защото се оказа човек, който не може да си подбира контактите, няма лична хигиена. И от позицията, която заема, явно не се чувства неудобно да приема дарове с висока стойност, визирам часовника. Ето това ме кара да се чувствам в позицията, за която ви казах пред каква дилема съм“, добави още Методи Андреев.

„И да предлагаш такива хора, за да се бориш корупцията – съжалявам, има дисонанс между реалност и това, което обявяваш като желание. Но да погледнем и тези, които ги обвиняват. Към тях аз мога ли да имам доверие? Доверие към Сарафов или към цялата клика около него. Никакво доверие в тази група. Нали прокуратурата се задейства по сигнал на ДАНС, за да направи акцията в митниците. Да си поговорим и за ДАНС. Службата само този канал ли откри? Ако е само този канал, трябва да кажем, че България е супер държава. Шефът на ДАНС защо не каже нещо за „пътя на копринката“, за господин Узунов. Или там всичко е ОК. Вижте, вярата към институциите, призвани да защитават обществения интерес, е счупена в резултат на почти 15-годишното управление на лицето Бойко Методиев Борисов. Не че преди това държавата е процъфтявала, но държавата имаше конструкция. След 15 години управление на лицето Бойко Борисов нещата в държавата стигнаха до тотален разпад. Стигнахме до позиция, в която тази държава да я наричаме „фалшива държава“, с „фалшив премиер“, с „фалшиви началници на служби“, с „фалшив главен прокурор“. Когато се загуби доверието между обществото и институциите, значи държавата се е разпаднала“, сподели още гостът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    54 10 Отговор
    Ейго бреее! Идиоти си Признават, че крепят Идиоти. Добре е, Робе Овца и по Лачен Геноцид може!
  • 2 Методи Андреев?? Освен Мафиоти, ДПС и

    35 4 Отговор
    Идиоти, ще има и други за които ще може да се гласува на следващите Избори!! Натам ще се насочат Избирателите!!
  • 3 Град Симитли

    41 11 Отговор
    Ние, духом нищите, дето не ръсим акъл по всички медии..
    откак си се появил
    те наричаме ТЪП ИДИОТ,
    бай Андрее!
  • 4 УРА, УРА

    55 22 Отговор
    ББ е проклятието на тази държава. Него ако го няма, няма да я има и тая дивотия и хаос в държавата. Той не знае какво иска. Щом като по три пъти на ден си сменя мнението и решенията.

    Коментиран от #22, #25

  • 5 проклет банкянски циганин

    29 16 Отговор
    като цяло сме престъпници, цялата сглобка а шиши ни е водач
  • 6 Боруна Лом

    34 8 Отговор
    МЕТО, ти не беше ли от Герббб? А? А сега може да си симпатяга на Възраждане 😱..

    Коментиран от #15

  • 7 Червената шапчица

    24 8 Отговор
    Ние, шивачките от Поликраище и Полски Тръмбеш не знаем сега да подкрепим ли Даниел Митов или сме против него... Кво да прайм сега... Лорер ми затвори телефона, Киро не го вдига, Боко си е изключил телефона... Галяяяя...
  • 8 Не са

    31 13 Отговор
    идиоти, ти си идиот, че ги подкрепяш
  • 9 Миризлив пор

    32 5 Отговор
    А бе да докажеш че някой е мафиот, да те издигнат като Освободител а ти да се издъниш толкова сериозно че народа пак да предпочете мафиота? Нееее идиот е мека дума за това!
  • 10 Далече си

    34 14 Отговор
    Андреев да се изказва като наивник спрямо ПП- ДБ е смехотворно !Бил симпатизант на измамници и не разбрал !Дошли с протекцията на олигарси и подсъдими като Божков и подобни.И съзнателно прескочи Бойко Рашков като двигател на схемите ,забогатял мистериозно през прехода.И стига до " мафиотите " ГЕРБ ,които изградиха една опоскана държава,че какво структуриране е имало преди в криминалния преход ,празни приказки !.А ПП-ДБ не са само идиоти ,те са и мафиоти които дори не се крият.Те не дойдоха случайно и с чисти намерения.
  • 11 нннн

    28 3 Отговор
    Следователно, едните евроатлантици са мафиоти, а другите евроатлантици - идиoти.
  • 12 Маг Минчо

    23 5 Отговор
    Че пък отколко години да си им симпатизант? Виж, името ти заедно до това на Петков,си е точно на място - Кирил и Методи! Интелектуално и двамата си плачете за тест на Менса! Или по-скоро.. на Мента :-))
  • 13 🍅🥩🥬🍋🍊🫚

    6 11 Отговор
    България Над Всичко🇧🇬

    Стопаните на българските политически пудели са от А до Я са :
    Дойче Щатс Зихерхайт (Да- ЩАЗИ), ЦРУ, МОСАД, ФСБ,КГБ, ДС.

    За Бога Българи, не гласувайте за полит-иконо, глобални свине!

    България Над Всичко!

    Доналд Тръмп е моят Президент.
  • 14 един

    29 3 Отговор
    Митодито и в Герб беше по-едно време/нищо че от гражданската квота/,той тогава не беше ли полезен идиот за мнозина,а Методи?
  • 15 Червената шапчица

    16 1 Отговор

    До коментар #6 от "Боруна Лом":

    Ренегат

    Коментиран от #18

  • 16 урко

    27 2 Отговор
    Еееех, мИтоди, мИтоди... Така и не намери към кой да се присламчиш дълготрайно на хранилка. Колко ли партии смени и ти и накрая - нищо. Ей заради такива всезнайковци, които нонстоп са на екрана от 30 години, хората се отвратиха от политиката
  • 17 МИТОДИ

    23 3 Отговор
    КО СА ПРАЙШ НА УЩИПАН
    НАЛИ ЗНАЕШ КАК СЕ НАРИЧА СИМПАТИЗАНТ НА ИДИОТИ
    АБЕ МУЦКА НЕ ТЕ ЧУХ ДА СЕ ИЗКАЖЕШ КОГАТО ЛЪСНАХА ЗАПИСЧЕТАТА ОТ СЪВЕЩАНИЕТО
  • 18 Боруна Лом

    12 2 Отговор

    До коментар #15 от "Червената шапчица":

    И ЯК! ЯВНО ВЕЧЕ Е МНОГО ГЛАДЕН И ГЛЕДА ЗА КОРИЧКА ХЛЯБ 🍞…!!!
  • 19 Христова

    6 16 Отговор
    Напълно споделям мнението на Методи Андреев.Респект.

    Коментиран от #26

  • 20 еврофанатик

    10 6 Отговор
    всички дърти комудета станаха ПП-ци
  • 21 ЕДИН РУСКИ АГЕНТ

    11 3 Отговор
    СЕ ПРАВИ НА ИДИОТ, ПРЕД ПУБЛИКАТА
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Китин от Китен

    3 8 Отговор
    Пак ли Бате Гойко е виновен на всички, за всичко? Четири години не е на власт, четири години ППДБ задават посоките на управление, накрая лапаме едно огромно нищо, никакви промени няма, ако има някакви, те са негативни, гаф въфу гаф на тарикатите около Киро, куци промени в КРБ, които катастрофираха още при първата си употреба....И все Бойко воновен, а? Виновен на ония, които четири години се закнваха на мафията и корупцията, докато назначаваха шефове на митници и МВР от средите на мафиотите? Аман от тия идиоти, още малко и ще се наложи дискусия с бухалки! Само така ще стане ясно какво се случва с лъжците!
  • 24 Макробиолог

    5 0 Отговор
    Тоа е много зле,лунатик тежка форма.От края на 80те става дума само за грабеж на общественото богатство и нищо друго.
  • 25 мИтоди андреИв

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "УРА, УРА":

    Прав си, но и много неща бяха направени.Навярно са откраднали нещо, но и за нас остана. А сега като ни управляваха харвардци -- какво да посоча за направено. Част от магистрала ли, храм ли , пречиствателна станция ли.

    Коментиран от #29

  • 26 Иванов

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "Христова":

    А знаеш ли на колко партии е приставал този.
  • 27 Айде

    0 2 Отговор
    Аман от политически неадекватници! Ще гласувам за тези, които искат гражданското общество да управлява, не партийните върхушки! За 35 години партиите показаха колко и какво могат! Достатъчно!
  • 28 Тито

    1 0 Отговор
    То много бяхме симпатизанти, амааааа....
  • 29 защо приемате

    3 2 Отговор

    До коментар #25 от "мИтоди андреИв":

    сериозно мИтоди андрееФ? Толкова години показва, че мисловно и морално не е нищо съществено. Е, дават му думата по медиите. На такива я дават. КОЕ всъщност този човек доведе до края в действията си?
  • 30 Живка

    3 1 Отговор
    Христо Иванов е вреден за коалицията. Този човек си мени мнението всеки изминал ден. Такива политици обикновено гледат само как да напълнят собствените си джобове и после се изнизват тихо от властта без да носят отговорност за действията си. Иванов вече го направи веднъж. Да припомням ли, че беше правосъден министър на Борисов, но като го хванаха, че взима пари от олигарси, за да им урежда комфорт в правосъдието и веднага избяга.
  • 31 Доньо

    0 1 Отговор
    Много е прав Методи Андреев!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.