Отидете към основна версия

7 912 11

Почина вокалистката на Girls Aloud Сара Хардинг

  • сара хардинг-
  • починала-
  • girls aloud

Тя си отиде само на 39 години

Снимка: shutterstock

Вокалистката на поп групата "Girls Aloud" е починала от рак на гърдата. Тя беше на 39 години. За нейната смърт обяви майка на Сара в Инстаграм.

"С дълбока тъга ви съобщавам, че прекрасната ми дъщеря Сара почина тази сутрин. Много от вас знаят за битката ѝ с рака и как тя не се отказа до последния си ден. Сара беше блестяща звезда и се надявам, че ще бъде запомнена по този начин", написа майката на певицата.

Миналата година изпълнителката обяви публично за битката си с коварната болест, а по онова време тя имаше множество разсейки по тялото си. По-късно заяви, че лекарите са ѝ казали, че вероятно няма да доживее до следващата Коледа.

"Girls Aloud" е създадена през 2002 г. и бързо се превръщат в една от най-успешните момичешки поп групи във Великобритания. Седем години по-късно обаче групата се разпада. За времето, през което са заедно, певиците издават общо 5 студийни албума.

Надин Койл, една от колежките на Хардиг, написа в Инстаграм: "Нямам думи, с които да изразят какво чувствам към това момиче и какво означава тя за мен. Знам, че много от вас ще се чувстват по този начин".

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини