Last news in Fakti

19 Юни, 2015 10:49 5 598 8

Sandero RS обещава спорт за бедните

  • renault-
  • dacia-
  • sandero-
  • sandero rs-
  • буенос айрес 2015

Renault избра салона в Буенос Айрес за представянето на наточената версия на хечбека Sandero. Автомобилът е разработен от екип дизайнери от Франция и Бразилия в съответствие с вкусовете на южноамериканските купувачи.



Sandero RS получава нов аеродинамичен пакет със заден дифузьор, "двуцевка" на ауспуха и големи 16- или 17-цолови джанти с гуми Continental. Под предния капак се крие 2.0-литров атмосферен двигател с мощност 150 к.с., комбиниран с шестстепенна ръчна скоростна кутия.



Сред козовете на "горещия" хечбек е специално настроена стабилизиращата система със спортен режим и възможност за пълно изключване. Sandero RS има по-остри настройки на кормилната уредба и по-мощни дискови спирачки.



Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 8.5 секунди. Колата достига максимална скорост 200 км/ч и изминава километър със старт от място за 30 секунди. RS ще се оборудва с телеметрична система R.S. Monitor, която позволява собственика да се хвали с времената за изминаване на пистова обиколка, данните за страничното претоварване в завой и ускорението на смартфона си.



Засега напомпаното Sandero ще се предлага само на пазарите в Латинска Америка, за които е разработен. Модификацията ще се произвежда в Бразилия, а на по-късен етап ще започне износът за други страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Беден

    1 1 Отговор
    Много тъпо заглавие, честно.

    Коментиран от #3

  • 2 Още победен

    2 2 Отговор
    8,5 сек. до 100 км/ч - вярно е, за бедни е! Тези показатели бяха смешни още 90 - те години, ама какво да се прави, като няма пари....................

    Коментиран от #8

  • 3 Милионер

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Беден":

    ТОВА ЗАГЛАВИЕ Е АБСУРДНО ...

    Коментиран от #4

  • 4 Защо

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Милионер":

    Защо да е абсурдно. На фона на "хотхечовете", това ренденце е смешно отвсякъде погледнато, но за сметка на това е евтино, именно за хора, които нямат пари. Точно си е заглавието.

    Коментиран от #5

  • 5 Беден

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Защо":

    Защо да е абсурдно? Искаш да кажеш, че приемаш някой безимен "журналист" да си позволява да обижда цял континент по такъв начин? Никой не говори за това колко точно е евтино това Рено (макар че и в самата статия не пише, така че сляпо вземаш позиция).
  • 6 Gost

    0 0 Отговор
    Имам доста приятели от южна америка и повечето карат шевролет или хюндай. Без цена за реното в статията, няма как да ги сравня.
  • 7 Георги

    0 0 Отговор
  • 8 S Doichinov

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Още победен":

    Кое му е смешното?Е36 до 170к.с. да не е по-бързо?Не е нещо впечетляващо но за Бразилия си е екстра.