Last news in Fakti

13 Юли, 2015 08:11 7 453 2

Тайнственият спорткар на Mercedes-Benz

  • mercedes-benz-
  • спортакр-
  • c-klasse-
  • amg

Немците от Mercedes-Benz подготвят интересен спортен модел, който обаче на този етап е забулен в тайнственост. От компанията разпространиха тийзъри на автомобила, като казаха, че ни очаква нещо много бързо. Засега повече официални подробности няма. На база на въпросните снимки обаче специалистите веднага започнаха с предположенията.

Съществуват няколко версии относно това за какъв автомобил става дума. Съдейки по формата на купето, тайнственият спорткар може да се окаже новата екстремна версия Black Series на седана Mercedes-AMG C 63. Ще припомним, че стандартната версия на седана AMG C 63 се предлага с два четирилитрови мотора с мощност 476 и 510 конски сили.

Кой от двата ще залегне в новата Black Series предстои да узнаем. Има обаче и друга версия. Не е изключено автомобилът от снимките да е наточеното купе Mercedes-AMG C 63 Coupe, премиерата на което е насрочена за автомобилния салон във Франкфурт. Това е едно от най-значимите автомобилни изложения и отваря врати в средата на месец септември тази година.

В полза на тази версия са по-широките колесни арки, разположението на огледалата за обратно виждане, а така също и размера на гумите. Седанът AMG C 63 S е "обут" с гуми с размер 245/35 R19, докато тези от снимките са с размери 255/35 ZR19. Ако на снимките е показан Mercedes-AMG C 63 Coupe, то той също най-вероятно ще получи един от гореописаните мотори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нема Бира

    1 0 Отговор
    AMG C63 Black Series!
  • 2 суеку

    0 0 Отговор
    Поредният безсмислен боклук на мерцедес, който не може да бие ГТР от 2008г.