Last news in Fakti

14 Август, 2015 07:00 3 836 1

Nissan ще представи новата Navara на автосалона във Франкфурт

  • nissan-
  • navara-
  • пикап-
  • фракфурт-
  • автосалон
Nissan се готви да разкрие новото поколение на своя пикап Navara. Това ще се случи на автосалона във Франкфурт от 17-ти до 27-ми септември. Според производителя пикапът под кода NP300 ще ползва иновативните идеи идващи от кросоувър моделите. Ще се отличава със дизайн, финес, иновативни технологии и много нисък разхо близък до нормален автомобил. Така те искат да вкарат нов флагман в сегмента на малките пикапи.
От Renault също са потвърдили подобен пикап, като естествено той ще използва същата платформа. Френският модел обаче ще се сглабя в Тайланд, което предполага, че ще се продава главно в азиатските страни, за разлика от насоченият към Европа Nissan. Най-вероятно задвижващият агрегат ще бъде 2.5 литровия четирицилиндров дизел с два варианта на мощност. Единият ще бъде с не по-малко от 161 конски сили, а вторият с 188 коня. Въртящия момент, който е много важен за подобен тип автомобили ще бъде съответно 403NM и 450Nm. Но това са само предположения докато не бъде представена официално NP300 Navara. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    0 0 Отговор
    Новия Титан е много по-хубав и грубоват, много е заоблена новата Навара