4 Септември, 2015 12:01 5 261 3

Renault показа първия си пикап

  • renault-
  • alaskan-
  • nissan-
  • navara-
  • франкфурт 2015

Прототип на пикап от среден клас с двойна кабина ще бъде една от изненадите на щанда на Renault във Франкфурт. Французите ще покажат серийната версия на Alaskan през лятото на 2016 г., а продажбите започват през 2017 г.



Първият пикап на Renault е изпълнен в стилистиката на кросоувърите Captur и Kadjar. Alaskan има внушителни 21-цолови колела и светодиодни фарове и стопове.



Според французите пикапът има голям леген, в който се побират няколко велосипеда, дъски са сърф и къмпингарско оборудване. Кабината предлага достатъчно комфорт за петима пътници.



Alaskan е оборудван с 2.0-литров битурбодизел, какъвто се монтира на фургоните Master. Характеристиките на двигателя не се съобщават. В момента най-мощната версия на агрегата развива 165 к.с.



Пикапът на Renault е построен на шасито на новото поколение Nissan Navara, което също ще дебютира на салона във Франкфурт. На въпросната платформа ще бъде базиран и бъдещият пикап на Mercedes-Benz, чието производство трябва да започне през 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ноки

    0 0 Отговор
    Ето го първият пикап на Рено - http://www.topgear.com/car-news/first-look/dacia-duster-pick-and-we-need-it-uk
  • 2 Турбото

    0 0 Отговор
    Рено-Навара
  • 3 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Ама таз емблема като йонито на кобилкина бие!
    Много кофти емблема, много1