Last news in Fakti

16 Януари, 2016 10:00 2 304 0

И Ducati с много успешна година

  • ducati-
  • scrambler-
  • multistrada-
  • monster-
  • продажби

Италианският производител на двуколесни машини отбеляза най-успешната си година в историята. С продадени общо 54 800 броя те имат внушителния ръст от 22 процента в сравнение с предходната година, в която са продали с 9 683 броя по-малко. Причините се крият в разширяването на моделната
гама с модели, като Multistrada 1200 Enduro, XDiavel и основния отговорник за успеха Scrambler.

Повече от 16 хиляди броя от модела са продадени по света, на второ място е Multistrada 1200 с над 8 хиляди, последвани от Monster 821 с над 6 хиляди, като след тях се нареждат 1299 Panigale, 899 Panigale и Diavel. Интересно е, че основният ръст е на вътрешния пазар с цели 53 % следван от Великобритания с 37%, Германия с 24% и Франция с 22%. В Китай ръста също е впечатляващ - 46%, но най-силният пазар на марката си остава северна Америка.

Според Андреа Буцони, директор продажби в компанията, това e отлично представяне, приоритет номер едно за Ducati потвърждава сигурността на стратегията за растеж и утвърждаването на световните пазари и подчертава енергията и професионализма на над 700-те дилъра на компанията в 90-те страни, в които марката се продава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА