18 Януари, 2016 12:27 18 713 29

Mercedes-Benz се прицели в Audi A6 Allroad

  • mercedes-benz-
  • e-klasse-
  • all-terrain
Mercedes-Benz се прицели в Audi A6 Allroad - 1

Папараци заснеха комбито на представената в Детройт E-Klasse по време на изпитания в Южна Европа. Макар да е скрит под плътен камуфлаж, новият T-Modell очевидно не крие революционни изненади. От Mercedes-Benz обаче пазят някои козове в ръкава.

Mercedes-Benz се прицели в Audi A6 Allroad

Най-интересната новост от Щутгарт ще бъде всъдеходна модификация на комбито с името All-Terrain. Автомобилът ще има увеличен клиренс, пластмасов "пояс" по броните, праговете и калниците и двойно задвижване 4MATIC, а под прицела му попадат Audi A6 Allroad и Volvo XC70.

Mercedes-Benz се прицели в Audi A6 Allroad

Mercedes-Benz планира да представи официално новото комби на E-Klasse през юни. Малко по-късно ще бъде показана и версията All-Terrain, а продажбите стартират до края на годината.

Mercedes-Benz се прицели в Audi A6 Allroad

Офанзивата на немците обаче няма да приключи с всъдеходното комби. През 2017 г. се очакват купе и кабриолет, а на малко по-късен етап под бранда Mercedes-Maybach ще се появи най-скъпата и луксозна E-Klasse.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 proval

    3 2 Отговор
    Чиста катафалка..
  • 2 Батко

    2 1 Отговор
    Като се сещам предните комбита на Мерцедес колко са грозни, не ми се мисли...
    Не съм привърженик на Ауди, но имат много добре изглеждащи комбита.
    Ауди да продадат някоя ламарина на Мерцедес, че пак ще гледаме нови катафалки по улиците.
  • 3 Мартин

    3 3 Отговор
    нещо последно време жалките мерцедеси освен копи пеист друго незнаят......
  • 4 Аз

    3 1 Отговор
    Мерцедес правят най-красивите автомобили,но комбитата не са им сила
  • 5 Hatred

    4 5 Отговор
    Ха ха ха ха! Като чета "коментарите" на "разбирачите", се чудя изобщо как е има българската нация, въобще? Как е оцеляла до този момент, след като е пълно с гигантска простотия и омраза и мега некадърност и некомпетентност.
    Момчета, я вземете вместо да се излагате по форумите, така да преустроите живота си, че всеки един от Вас да може да си купи чисто нова E-classe All Terain на Mercedes - Benz. Покарайте я, а след това давайте мнения по форумите!
  • 6 Enjoy

    2 2 Отговор
    Една агресивно изглеждаща предна броня не може да компенсира грозната задница.

    Коментиран от #7

  • 7 дабе

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Enjoy":

    еееее, де и с жените да беше тъй лесно!
  • 8 Vasik Atanasova

    4 3 Отговор
    НЯМА ДА СТАНЕ

    ОУРОДА Е ЗАПАЗЕНА МАРКА НА АУДИ
  • 9 Di Stoev

    1 1 Отговор
    Allroad се е доказал в своя клас..не мисля че скоро ще го изместят. Не съм фен на Audi, но това са фактите. До преди няколко години работех в автосервиз за Mercedes (основно с модели след 2003/4г..идва ли са Maybach, Lamborghini, Ferrari...) и бях голям фен на Benz, но след уеднакняването на моделите значително падна качеството и красотата на марката. Вече дори и не чета новини касаещи Mercedes...(малко избягах от темата :) )
  • 10 Бате Цецо

    1 1 Отговор
    Това на снимката с този нисък просвет няма да конкурира allroad-а.
    Ако го повдигнат поне на 18 см от земята определено ще става или пък ако има регулируемо окачване също ще е добре.
  • 11 КУРНИЗА

    1 5 Отговор
    олроуд бе цял живот AUDI 80 си карал преценки даваш акъл за 5ст.
  • 12 простотия дебне отвсякъде

    0 0 Отговор
    Скоро очаквайте и БМВ с подобни идеи щот 3те бранда изкарват собствена версия на всички лекотоварни автомобили (добрече неправят бусове и камьони в Мюнхен,) А за МБ наистина имат грозни комбита, седаните и купетата са добри. Ако говорим за комбита Ауди са с по-добрата визия. В крайна сметка и БМВ и МБ не са това което бяха (да имат мощност, екстри и са красиви особено купетата, но се скапват по-бързо от моделите от 80те и 90те, но всичко е за пари не за бедняци да я търкалят 20год+). Ауди незнам защо ги слагат до МБ и БМВ като са Вагени от всякъде (само едно куатро ги различава от останалите голфове, джети, пасати и др.
    Нека плюенето започне сега!
  • 13 ТАКАШИСАН

    0 6 Отговор
    НЕМСКИ КИНЕУ
  • 14 Едикой си

    3 0 Отговор
    Нищо All-роудско не виждам - не и от снимките.
    Поне ако не е с променлив клиренс!
  • 15 TODOR STOYANOV

    2 1 Отговор
    КЪСНО Е...
  • 16 honda 1912

    2 3 Отговор
    Тва чудо майна , никога не може да бъде конкурент на АУДИТО , освен ако не му променят задницата и просвета . То даже субаротата са по-хубави ...
  • 17 BMW ФЕН

    1 4 Отговор
    Колеги,досега само чета и никога не съм писал коментар тук ама сега искам да ви кажа следното.На 37г. съм и имам брат на 35г, двамата караме от 17 годишната си възраст.До този момент сме сменили по 10 автомобила от всякакви марки/японски,английски,италиански и най вече немски/ като сигурно вече и над 10 джипове който чупим по полето.Според нашите всекидневни тестове и зверска експлоатация на всяко МПС попаднало в ръцете ни сме стигнали до извода че по здрав автомобил от БМВ 745Д Е65 /което карам е момента/и ТОЙОТА ЛАНД КРУЙЗЕР 80 не съществуват./до този момент....по натам кой знае???

    Коментиран от #18

  • 18 Хонда 1912

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "BMW ФЕН":

    Аз съм ти набор и малко повече Джипки съм имал (17) за Тойтата съм с две ръце , а БМВ не искам и на снимка да ги виждам , защото накрая след два неуспешни опита с марката си купих Х5 от магазина за 165 000 и за 50 000 км ми струваше още 37 000 лева , имам три хонди ЦР-В , И СЪМ ИМАЛ- ПАТРОЛ ,СОРЕНТО , СПОРТИЧ , фРОНТЕРА Б , ГРАНД ВИТАРА , ЧЕРОКИ , ГРАНД ЧЕРОКИ , ДИСКАВЪРИ(2БР) , ТЕРАНО КАТО НЯКОИ МОДЕЛИ СЪМ ГИ ПОВТАРЯЛ , НО ТАКЪВ ЛЕШ КАТО БМВ НЕ СЪМ ИМАЛ . Може и да съм кърък и да попадам на кофти БМВ-та , ама накрая и мотор си купих от марката и след година и той се скапа ...

    Коментиран от #20, #22, #23

  • 19 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Всички модели еднакви, закона на ауди, мерцедес, напоследък и бмв!
  • 20 атилазмея

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Хонда 1912":

    с Бмв е така
  • 21 Роман Ценов

    3 1 Отговор
    Добра е колата.
  • 22 BMW ФЕН

    1 3 Отговор

    До коментар #18 от "Хонда 1912":

    Колега БМВ само автомобили съм имал,тествал съм почти всички джипове от марката,но давам мнение за това което е било мое.Генерала го пренаписах преди две години и стана 400коня.Така барнат му навъртях 160000км в постояни състезания/къде с някой,къде сам със себеси ;D....Това е колата...казвам ти!
  • 23 доктор

    1 3 Отговор

    До коментар #18 от "Хонда 1912":

    Е60 чисто ново от магазина 520д съм го купил и нямам никакви проблеми! На 34г. съм и съм ГП (лекар). Сега е на около 140 000км грубо, но освен консумативи и накладките друго не съм сменял. Всичко си е до поддръжката.
  • 24 Jordan

    0 3 Отговор
    Незнам политиката на мерцедес но преди всички копираха тях,а сега те другите..жалко
  • 25 Калогера

    1 1 Отговор
    Какво е това - американско комби от 1985 г ? Само му липсват дървените лайсни на вратите
  • 26 фау ве

    1 0 Отговор
    Има А6 тици за 3 бона, ако имате късмет да не са си изяли валовете ще карате Ауди за без пари, а лукса е гарантиран. :)
    На тоя Мерцедес само едната джанта струва толкова. :)
  • 27 144

    0 0 Отговор
    Важното е че е комби.
  • 28 лимо

    1 1 Отговор
    тия нещастници копирали колата, а я облепили сякаш някой луд го интересува как ще изглежда...грозна дървена беседка с луксозни възглавнициЧ
  • 29 hghgs

    0 0 Отговор
    Абе вие малоумни ли сте?Това е КАМУФЛАЖ, т.е. колата е замаскирана нарочно така, а не че това ще й бъде дизайна хахахаха Дизайнът й е уникален, доста пъти показваха колата в интернет.