Last news in Fakti

26 Февруари, 2016 14:54 59 882 21

Първи поглед към колите от "Бързи и яростни" 8

  • бързи и яростни-
  • бързи и яростни 8
Първи поглед към колите от "Бързи и яростни" 8 - 1

Фенове "Бързи и яростни" от Исландия публикуваха снимки на част от реквизита за осмата серия на поредицата. Ако се съди по разнообразието на возилата, във филма явно ще вземат участие не само класически модели и модерни екзотики, а и... верижна техника.

Първи поглед към колите от "Бързи и яростни" 8

На един от автовозите се вижда "лимузината за офроуд" Ripsaw EV2, а автопаркът като цяло предвещава доста сцени встрани от асфалта.

Първи поглед към колите от "Бързи и яростни" 8

Осмата серия на "Бързи и яростни" излиза на екран на 14 април 2017 г. Към ролите си ще се завърнат Вин Дизел, Джейсън Стейтъм, Дуейн "Скалата" Джонсън и Тайрийз Гибсън.

Първи поглед към колите от "Бързи и яростни" 8

Първи поглед към колите от "Бързи и яростни" 8

Първи поглед към колите от "Бързи и яростни" 8

Първи поглед към колите от "Бързи и яростни" 8

Първи поглед към колите от "Бързи и яростни" 8


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    1 5 Отговор
    Много бмв-та, много мерцедесе, само немЦки машини са накичили!

    Коментиран от #5

  • 2 Хапчета

    4 0 Отговор
    Пий си хапчетата, веее!!!!
  • 3 Джон Смит

    3 1 Отговор
    С такива филми се питайте: защо младите се тряпят по пътищата!
  • 4 раптор

    0 2 Отговор
    Доста тъп сериал... Американчета са много велики в напудрените си, абсолютно фантастични филмчета! Иначе на живо не са нищо особено! Само пред хората от 8ми век в близкия изток могат да се перчат! А покажат ли се руснаците и веднага почват да скимтят: глобална заплаха, империя на злото, пооомощ ох майкооо! Баш кнски номерца! Но аз съм доволен, обичам проституките си надменни! Пък ония паул уокър дето се претрепа като 1вия дришлио, го направиха светец зарежи... Яко се пробутват тия фусти!
  • 5 Ради

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "опсмопсус":

    Каде ги видя тия БМВ-та и Мерцедеси в статията ????????????

    Коментиран от #16

  • 6 гост

    2 2 Отговор
    На последния филм летяха с коли из въздуха, явно физичните закони за нищо ги нямат, после разбиваха стени с голи ръце. Като изключим, че колите които използваха в първата серия от тунинговани масовки станаха на хиперкари струващи милиони всеки, няма как да стане добър филм. Те от състезатели станаха ударен спец екип, което е смешното в случая. Каквито и коли да покажат вече не е интересна поредицата и по-добре да се спират.
    Само първия филм бе добър, след това премина в стандартен екшън и много измислици с герои със суперсили. За съжаление Пол доказа по най-лошия начин, че не всичко става като на филм.
  • 7 Баш Ебач

    2 3 Отговор
    Филма е доста слаб.
    Още от първата серия. За чий правят продължения не ми е ясно.
  • 8 bad

    3 0 Отговор
    за неУсведомените По-долУ. Актьорът Пол Уокер се возеше на пасажерската седалка, а не шофираше по време на инцидента

    Коментиран от #9

  • 9 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "bad":

    Уокър е мъртъв след един обикновен дрифт на 90 градусов завой. Той доказа, че не става като на филмите, безспорен факт. Колата е шофирана от негов приятел, професионален състезател, докато Уокър е любител.
    Вин Дизел го бяха снимали как не може да си маневрира джипа, а на филмите кара мъсълкари с 900кс с една ръка.
    Идеята е, че пълнят главите на деца, младежи и по-лековерни люде, че каквото дават на филма, това може да се направи, а реално не е така.
    Затова старите филми са хубави, понеже се придържат към реалността и каскадите са истински, а не снимани на зелен екран.
    Всичките промивки на мозъци с цел печалба после стават рискове, инциденти и смъртни случаи, лошото е, че в много от случаите са невинни жертви, а не празноглавите младежи.

    Коментиран от #10, #11, #13

  • 10 КОЛЯНОВИЯ ВАЛ

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    ПОДКРЕПЯМ ТЕ ПИЧ ИЗЧЕРПАТЕЛЕН ОТГОВОР ....................
  • 11 гост 2

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Абсолютно си прав!
    Напълни се по пътищата с "виртуални шофьори" и за съжаление резултата е ясен - почти всяка вечер го дават по новините!
    За жалост държавата, която може законно да се намеси явно е безсилна. Гласуват се по - големи наказания, но на практика, като не се прилагат евфекта е почти 0-ев ! То дори във филма това е фабулата, как дори държавата под формата на внедерни агенти се опитва да се пребори, но видите ли толкова е зарибяващо , че дори агентите се подават и стават престъпници, нарушители и пр. и как всичко остава ненаказано. все си мисля, че дори и повече писти за гонки и дрифт да се осигурят пак няма да спрат незаконните дневни и среднощни гонки, защото там адреналина и фукнята е мн. по-голяма. За жалост над 90% от участващите в такива изобщо не си дават сметка за последствията, защото до вчера са карали само пред монитора, а там като се разбиеш не боли.....
  • 12 771

    1 0 Отговор
    Абе то и аз съм гледал Матрицата безброй пъти ама все още нямам желанието да пробвам да спра куршуми с ръце? До човек си е и никой няма правото да казва какво да съдържа един филм просто защото някой тъпанар може да го изимитира в реалния свят...
  • 13 хХх

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    И аз съм напълно съгласен. Спомням си, че на финалните надписи на една от сериите, имаше такъв, който гласеше, че всички каскади са компютърна симулация (мисля, че беше Tokyo drift). Наскоро прочетох един коментар, относно заглавието който много ми хареса "7 опита, 7 провала".
  • 14 xaxa

    1 0 Отговор
    Раптор ходи да се гръмнеш !Пол Уокър не е карал а се е возил.Информирай се преди да пишеш глупости!
  • 15 Нашето виме

    0 0 Отговор
    Не разбирам много, но ми се струва, че Lamborghini-то е реплика и го мисля защото ауспуха навътре изглежда обикновен.

    Коментиран от #19

  • 16 опсмопсус

    0 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ради":

    Видех ги в промитите мозъци на лапетата от БГ.Те се кланят като роби на бе ен ве и мерцедес, а и на ауди!

    Наистина "Б § Я"се превърна в детска игра!Филм от компютъра!
    Единствено, което ме интересува е техниката която показват!
  • 17 Никой

    2 1 Отговор
    Бях голям фен на 1вите серии, но мисля, че вече се превърна в нещо съвсем различно. Макар че има много повече екшън и се измести съвсем жанра, това не означава, че е лош, но по-добре да сменят името. А русофилите под мен, ако си извадят главите от г*зовете, може би ще видят, че във филма е представено много добре лоялността между героите, които се приемат, като едно голямо семейство. Има яки коли, има екшън, има някакъв замисъл все пак, не знам защо хейтвате.
  • 18 Наблюдателен

    0 1 Отговор
    Българинът е единственото животно, което кара Opel Astra '94, но разправя, че ламброджинито и всички останали коли тук са с дефекти.
  • 19 Di Stoev

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Нашето виме":

    в грешка си, така изглежда оригиналният му ауспух...последният елемент - най-външния, който сме свикнали да виждаме се води “накрайник“
  • 20 гост

    2 0 Отговор
    Представете си колко по-интересно ще е ако се завърнат към автомобили и средства от гражните тунинзи: наистина мощни, груба мощност и външност, но цените малки. Така може да си рекламират определени бодикитове, системи за гориво, турбокомпресори или окачване. Сега става поредния американски екшън филм, може да има висока гледаемост, но вече не е от интересуващи се хора, а от дзяпачи.
    Върнете се към старото, достъпното и интеересното, не към лукс, военни и т.н. глупости.
  • 21 Pedya Chovqk Golqm Kurec

    2 1 Отговор
    Ганьо е уникален. Такова друго животно не съществува.