Last news in Fakti

21 Март, 2016 07:15 3 002 4

DS представи DS3 Cabrio Performance

  • ds 3-
  • cabrio-
  • performance

Новопровъзгласената луксозна марка на Citroen - DS представи още една версия на бестселъра си за летните дни, но с малко повече привлекателност. Автомобилът няма за цел да бъде конкурент на модели, като Clio RS и Mini JCW, но въпреки това изглежда отлично и оригинално. Задвижването идва от Peugeot 208 GTi, но с няколко интересни промени.

Двигателят е 1.6-литровия турбо с мощност от 208 конски сили и 300 нютонметра и работи с шестстепенна ръчна скоростна кутия с по-къси предавателни числа, като за сцеплението се грижи и Торсен диференциал. Това са предпоставки за много добро управление и много добро представяне на малкия луксозен хечбек.

Отвътре, освен преобладаващия черен цвят и новите красиви спортни седалки няма значителни промени. Заедно с кабриолета се предлага и купе версия, като цените във Франция са съответно 30450 и 27950 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    0 2 Отговор
    gaycar!
  • 2 мм84

    2 0 Отговор
    Идеална е колицата. Приятен дизайн, хубави форми и луксозен интериор. Двигателите предлагат сериозна динамика. Остава да видим как ще приеме пазара тази кола, защото цената не е никак ниска.

    Коментиран от #3

  • 3 опсмопсус

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "мм84":

    Уж френска, ама дизайна е сполучлив, има визия!
    Най-важното е че дизайнерите им не правят еднакви а1,а2,а3, та и 45678 еднакви конфекционни гащи с различни размери!
  • 4 cabrio

    0 0 Отговор
    Не коментирам останалото, но какъв кабриолет е това !?!? Просто кола с по-голям шибидах от плат !