Last news in Fakti

22 Март, 2016 07:15 5 543 6

Предпремиера на Jeep Grand Cherokee Trailhawk

  • jeep grand cherokee-
  • trailhawk

В мрежата изтекоха снимки на дългоочаквания Grand Cherokee Trailhawk преди официалния му дебют на автосалона в Ню Йорк. Големият американски SUV обаче не е това, за което бе обсъждан дълго време и няма и следа от 707-те конски сили на Hellcat. С пакета Trailhawk автомобилът е получил настройки, които да го предразполагат към пресечени местности подобно на Renegade и Cherokee.

Traihawk ще се отличава с ново окачване увеличаващо просвета с 25 мм, протектори за долната част на автомобила, 17 инчови джанти с дебели офроуд гуми и детайли, като червените куки за теглене в предната част и матовите части от броните, калниците и предния капак. Интериорът също ще е с черен цвят и част от детайлите ще са обшити с контрастни червени конци, за да кореспондират с външността.

Информация около характеристиките все още няма, но в най-скоро време тя ще бъде достъпна. Очакваната цена на Grand Cherokee Trailhawk е около 32000 долара. Въпреки тази новина ние все още вярваме, че ще видим и спортния вариант с двигателя на Hellcat, който да скочи срещу BMW X5M, Mercedes-AMG GLC 63 и Porsche Cayenne Turbo S.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 venko

    3 1 Отговор
    нямам търпение да минат 10 години за да си го купя
  • 2 Име (като гост):

    1 1 Отговор
    Тия ако рязко не подобрят качеството, ги чака съдбата на Алфа и Ланча - полумъртви, въпреки многото фенове... Просто не е истина какво гюбре продават в момента... Те за това и са му червени куките отпред - репатраците да не се бавят и да не губят разни пластмасови тапи и запушалки...
  • 3 112

    1 2 Отговор
    За тази версия може и 20 да се чака.
  • 4 опсмопсус

    0 2 Отговор
    Чироки е излагацията на американското автомобилостроене!
    Жалко, има доста добър вид!
  • 5 Въх

    0 0 Отговор
    Чероки Опосум, чЕроки - така се казват индианците.
  • 6 Jeep

    0 0 Отговор
    Да бе тия дето най-много плювате сте все такива дето не можете да си го купите и айдеее пълен боклук!Най-хубавата и най-здравата кола е голф 2 и всеки който не кара такава е много глупав и е прецакан! Ха ха ха!Видяли го само на картинка иначе големи експерти!