18 Юли, 2016 10:01 4 679 6

BMW показа най-малкия си седан

  • bmw-
  • 1er-
  • f52-
  • concept compact sedan-
  • brilliance
BMW показа най-малкия си седан - 1

Осем месеца след премиерата си на изложението в китайския град Гуанджоу прототипът Concept Compact Sedan се превърна в серийна триобемна версия баварската първа серия. Най-малкият седан на BMW е разработен съвместно с Brilliance и ще се произвежда в общата фабрика на двете компании в КНР.

Моделът с вътрешнозаводски индекс F52 е разработен специално за китайския пазар. Над автомобила са работили както специалисти от Германия, така и китайски инженери. Седанът е тестван в различни райони на Поднебесната, в най-разнообразни климатични условия и по всякакви пътища.

От BMW не съобщават никакви технически подробности за колата. Според Motor1 и CarAdvice моделът е построен на баварската платформа за автомобили с предно предаване UKL, но с редица доработки за китайския пазар. Все още липсва информация дали триобемната единичка ще се продава в Европа.

Подробни технически характеристики за моделите на BMW


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    0 1 Отговор
    Скоро и за Индия ша има специален модел сигурно, постепенно марката се обезличава с много разни модели които човек не може да запомни вече, всичко това от алчност за повече печалби.

    Коментиран от #3

  • 2 аууу диии

    0 1 Отговор
    "Над автомобила са работили както специалисти от Германия, така и китайски инженери."
    Мисля, че коментари не са нужни ;)
  • 3 йаба

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от " ":

    е, явно те е яд, че няма спец модел за теб......и за каква алчност говориш, когато бизнеса е създаден за профит.....това не е алчност, а развитие, независимо за какъв бизнес става въпрос....хората които са от 9 до 5 не осъзнавт, колко етрудно да плащаш заплати и докато ти мислиш само за себе си и сем. си, то такива, като алчните, както ги наричаш се стараят до последно да ти платят за да нахраниш семейството ти! Тяхно право е да бъдат богати, след като ТИ не си успял да направиш нищо по-добро за себе си и околните!

    Коментиран от #4

  • 4

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "йаба":

    Просълзих се направо, нищо не си разбрал от това което съм написал, аз кво съм виновен че имаш проблеми с бизнеса си......

    Коментиран от #5

  • 5 йаба

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от " ":

    абе...йчо ти не разбра ли,че хляба на масата ти зависи от много по-големи неща от колкото си представяш...ако утре бизнеса ми умре аз ще се пека на Хавайте, а ти ще умираш от глад на опашката на бюрото за безработни!...няма да си караш Лагуната и децата ти щете имат за пълен неудачник........а така и като чета както обичаш да си казваш простотиите към всяка една статия, то ти си най-големия наивник тук!

    Коментиран от #6

  • 6

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "йаба":

    Приятно прекарване на Хавайте, и не се нервирай толкова, вредно е за здравето.