24 Юли, 2016 22:30 6 406 1

Чудото наречено Gatebil

Всяка година в началото на юли, хиляди фенове на моторните спортове от цял свят се събират на пистата до норвежкото градче Рудскоген, за да се забавляват целодневно в продължение на четири дни. Четири дни изпълнени с изтезаване на гуми и буквално хиляди автомобили с огромно разнообразие, като основната дисциплина естествено и дрифтът. За да ви пренесем в тази атмосфера сме избрали няколко от най-добрите клипове в мрежата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БайХуй

    0 0 Отговор
    Чудеса няма! Всичко е заради пари... Много изобретения и постижения человечески се крият от хората заради нечии финансови интереси!