4 355 0

Honda отбеляза юбилея на героя "Sonic" 

Ангел Харизанов

Един от най-известните герои в електронните игри - Sonic, празнува своя 25-ти рожден ден. Създаденият от SEGA, любимец на поколения навърши четвърт век на екрана и извън него. За да отбележат това подобаващо, заедно с Honda те създадоха този автомобил на базата на Honda Civic. 

Външно автомобилът е претворен в теми от Sonic и Sonic's world, като новите златни джанти отпред символизират златните пръстени, които се събират в играта, а задните - обувките на героя. Всичко се пренася в интериора, като седалките и отпред и отзад са претапицирани в синя кожа Katzkin с бродарани лога.

Автомобилът е с 1.5-литров турбо с мощност от 174 коня, но е монтирана спортна изпускателна система, а за по-добра визия и стабилност и окачването е заменено със спортно с намален клиренс. Вътре е оБорудван с нова аудиосистема с два Rockford Fosgate събуфера с мощност от 500 вата подкрепяни от два 500-ватови усилвателя и 32-инчов телевизор. Създатели на проекта са Fox Marketing Cars.

Джеймс Дженкинс - ПР мениджър на Honda споделя, че не вижда по-добър начин за съчетаването на спортно ориентираното 10-то поколение на Civic с ултимативния атлет - Таралежът Sonic.Напиши коментар:


Публикувай