Last news in Fakti

27 Юли, 2016 12:43 6 574 3

Големият всъдеход на VW ще се казва Teramont

  • volkswagen-
  • vw-
  • teramont-
  • crossblue-
  • touareg
Големият всъдеход на VW ще се казва Teramont - 1

Бъдещото седемместно SUV, което Volkswagen ще произвежда в САЩ, ще носи "американско" име. Целта на немците е да изберат название, което да се харесва на местните купувачи и да не ги затруднява.

Големият всъдеход на VW ще се казва Teramont

Традицията имената на всички "фолксвагени" с повишена проходимост да започват с буквата "T" ще бъде запазена и при новия модел. Според сайта The Truth About Cars всъдеходът ще се казва Teramont.

Големият всъдеход на VW ще се казва Teramont

Дизайнът на паркетния каубой, който излиза на пазара догодина, няма да се различава особено от прототипа CrossBlue, показан на автосалона в Детройт през 2013 г. Ще има напречно разположен двигател и ще бъде доста по-голям от Touareg - според източници от компанията междуосието ще достига 2 970 мм срещу 2 893 мм при сегашното най-голямо SUV на VW.

Големият всъдеход на VW ще се казва Teramont

Базовите версии на модела ще имат предно задвижване, а двойно предаване ще се предлага за по-скъпите модификации. Гамата от двигатели ще бъде разнообразна, но засега сигурен е само 3.6-литровият V6. Американското подразделение на VW планира и бензин-електрически хибрид.

Технически характеристики и разход на гориво на автомобили

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 0 Отговор
    Жълтото в момента прилича на Киа Соренто отзад, а отпред на Шевролет. Но ще видим, ако серийното е като синьото доло, ще е супер.
  • 2 Пеуник

    1 0 Отговор
    Офффф аман от надигнатите гоУфове на ваг!!!!
  • 3 упс

    1 0 Отговор
    Дано никога не го пуснат в тоя цвят "летен дрисък", като на първите 2 снимки. Не знам колко трябва да си смахнат или далтонист да боядисаш една кола в такъв цвят. Само едно брандиране "Спрете диарията с Лопедиум" и липсва ;)))