6 632 0

Американците от Dodge с нов слоган

Ангел Харизанов

Компанията притежаваща най-мощният седан в света - Charger Hellcat, който съчетан с приближеното му купе - Challenger Hellcat и един от най-бързите автомобили на писта - Viper ACR, подминават комбинирана мощност от 2000 конски сили, смени слогана си. В превод фразата "Domestic. Not Domesticated", означава "Домашен. Не опитомен". За "обнародването" на това, те пуснаха в собствения си канал в youtube, две много оригинални, различни, но и същевременно надъхващи видеа включващи музикалния съпровод на титаните от Metallica.

Роботичната котка пъхната зад решетките, не може да означава нищо друго освен Hellcat - разбираемо - малко автомобили могат наистина да те изплашат и да ти покажат, че нямаш опит зад волана. Мощност от 707 конски сили предавана само и единствено към задните колела искат сериозен подход. Но могат да донесат огромни дози забавление, за разлика от някои много бързи, но стерилни машини превърнати в дистанционни, като Nissan GT-R.

Вторият клип е забавната част - описанието е подобно на това на някое лекарство за кашлица, но включва фрази, като "Вие, не трябва да използвате Dodge ако сте алергичен към адреналин, ендорфин, бърнаути или свобода.", "в някои случаи използването му включва странични ефекти, като тежко дишане, приток на кръв към гениталите или бесни съседи" и "Преди да се качите в Dodge, се консултирайте с физик, психиатър и светата троица". След опитването от вкуса на Challenger SRT, можем да потвърдим всичко написано по-горе, защото софийския асфалт ни се струваше, като лед.


Напиши коментар:


Публикувай