Last news in Fakti

15 Август, 2016 05:30, обновена 15 Август, 2016 08:43 7 970 0

Ford превръща Focus в... кросоувър!

  • ford-
  • focus-
  • cuv

По все още неофициална информация, компанията Ford се подготвя да пусне на пазара нов модел, който има за цел да замени настоящия миниван C-Max. Той обаче ще е по-различен, като ще представлява нещо средно между миниван и кросоувър.

Най-вероятно името ще е Ford Focus CUV. Външността на новия модел ще е изпълнена в корпоративния стил на марката Ford, а платформата ще бъде заимствана от последното поколение на Mondeo.

Така дължината на новия Ford Focus CUV ще е около 4.5 метра, а междуосието - приблизително 2.8 метра. Двигателите за новия кросоувър ще са сходни с тези на новото поколение на хечбека Focus, което ще се появи малко по-рано от CUV версията.

по подразбиране новия кросоувър ще е само с предно предаване, но като допълнителна опция ще е налична и 4х4 система. Не е изключена и появата на хибридна и на изцяло електрическа версии.

Цените на новия Ford Focus CUV за Европа ще стартират от около 20 000 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА