6 613 1

Fisker Karma се завърна под ново име

Ангел Харизанов

Един от първите нормални електромобили и може би най-красивия седан от този век се завърна в нова форма. Fisker Karma не претърпя успеха на Tesla и след няколко години на пазара се наложи нейната трасформация и тази на компанията. Сега обаче, след нова финансова подкрепа, продуктът е готов под ново име - Karma Revero.

Отвън промените са слабо забележими, но създателя Хенрик Фискер - човекът проектирал BMW Z8 и Aston Martin DB9, едва ли е имал нужда. Промените са главно във вътрешноста и включват нова мултимедийна система, по-бързо зареждащи се батерии и значително подобрен соларен таван, като според компанията, той използва иновативна технология, но информация около характеристиките още не е разпространена. Вниманието към детайлите също е на по-високо ниво, като продукт произвеждан в ограничено количество. 

Според Джим Тейлър - директор приходи в компанията, Revero е предназначен за малка група от хора, които желаят красота, изчистени линии и преживявания зад волана. Общо 10 представителства в Северна Америка ще отговарят за продажбата, като собствениците на първият модел ще са с предимство, а останалите ще могат да заявят своя Revero, след 8-ми септември.
 

\Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • тъй
    Отговор
    1 14:05  13.08.16
    "човекът проектирал BMW Z8 и Aston Martin DB9"....ето, веднага си личи европейската супер класа в сравнени с хамериканския селяндурски боклук тесла!

Напиши коментар:


Публикувай