Last news in Fakti

16 Август, 2016 10:00 14 419 20

Нова снимка на мега купето на Mercedes

  • mercedes-
  • maybach-
  • vision mercedes-maybach 6
Нова снимка на мега купето на Mercedes - 1

Преди пет дни от Mercedes публикуваха силно затъмнена снимка на новото концептуално купе с емблемата на Maybach. Сега немците продължават да дразнят публиката, като показаха по-детайлно изображение на новото си мега купе.

То ще бъде демонстрирано пред публика на 18 август, по време на ежегодния конкурс за елегантност в Пебъл Бийч. Концептуалният Maybach ще се нарича Vision Mercedes-Maybach 6 и ще е дълго около шест метра.Нова снимка на мега купето на Mercedes

На този етап няма други подробности около впечатляващата кола, но ако тя бъде пусната в серийно производство, то ще стане втория модел от възродената марка Maybach.

Иновацията силно наподобява Maybach Exelero - една концепция, произведена в един-единствен екземпляр през вече далечната 2005 година и продадена впоследствие за $8 млн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BMW

    0 3 Отговор
    BMW 6BMW Concept CS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 pepkata

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "BMW":

    с колкото и удивителни да го напишеш няма как БМВ някога да задмине Мерцедес-Бенц
  • 3 BRABUS

    1 0 Отговор
    Извънземен!
  • 4 Е30

    0 3 Отговор
    Това предполагам е рисунка на деца от детска градина в София,

    Що се отнася до БМВ и Мерцедес,

    От БМВ, когато са произвеждали двигатели за самолети, мерцедес са правели файтони и рикши!
    Налейте си малко история!!!

    Поредния клозет- Мерцедес...китайските МПС имат по добър дизайн!
  • 5 ИНН

    0 2 Отговор
    Едно безобидно уточнение BMW купуват лиценз от френски авио производител за строителството на техните самолетни двигатели.Иначе това купе е пълен SH.T.
  • 6 Тошибиян

    2 0 Отговор
    Бмв не прават нищо правят инжинерите завършили немските университети а това не е бмв
  • 7 Бай

    0 2 Отговор
    Току що затворих статията за 8-та серия на БМВ и като видях тази картинка на новия модел на Мерцедес(Майбах), започнах да се чудя кое от двете е по-грозно...не спряха да израждат автомобилите тея изчадия...то не остана марка, дето да не им развалиха хубавия дизайн...
  • 8 Георги Георгиев

    0 0 Отговор
    Има и от Ягуар и от Астън.. Повече от очевидно е че всички бихме карали с удоволствие такъв автомобил, но определено не е това, което трябва да бъде визуално
  • 9 Георги Симеонов

    0 0 Отговор
    След два дена друга песен ще пеете !
  • 10 тошибиян

    0 2 Отговор
    абе хора тва са коли за хора дето ще я разкарат в момента в който навърти 40 50 хиляди км и ще си вземе следващата и така докъто дойде в бг и я земе след 5 години киселяка де продал на баба нивата и я кара и се мисли за кисела мутра цар фараон и богаташ....стойте си в панелките с винкела и маджуна на балкона и не църкайте

    Коментиран от #12

  • 11 Роман Ценов

    1 0 Отговор
    Уникален!

    Коментиран от #20

  • 12 Чиба

    0 3 Отговор

    До коментар #10 от "тошибиян":

    Споко бе! Няко играч ще я кухи, ще си я паркира в двореца измежду 20-те такива подобни и я я изкара веднъж на 4 месеца за да се изфука на парти, я не я изкара? Аз обаче съм сигурен, че един Опел Астра, дето харчи 5 на сто на градско и има само смешните 100 и няколко катъра, които не зная, защо наричат и конски сили, след като и конете са различни по тяга, то този мижав аутомобил спрямо Майбаха ще е доста по-готин на градско, отколкото скъпата тенекия лукс. А и смееш ли да го оставиш на пътя в дерето, докато ходиш за риба тоя натруфен пуяк? Каквито и системи да има, един два фара да ти дялнат и ще кифаш като за ново БМВ... Това е глезотия за фукария, няма за какво да и завиждаме! Виж, за новият Субару Оутбек наистина въздишам, но пак ми идва доста нагорно, ...много доста.... И все пак, аз бих разбил пазара, ако лукавите крадливи и лъжливи лапачи бюрократи бяха отпуснали да построимв с евросубсидии едно цехче на село и да го обзаведем - за производство на какво ли не, от аутокит машини, до самоделни косачки ид руги, включително и специални легени и канчета. Но едно е сигурно - с Лапачите тук няма да построим бижи автомобил още 100 000 години, а дотогава няма да я има и България и народа и от тия тук....паразити вредни. Но ме кефи, качеството на изпълнение на Майбаха, не ми допада особенно формата, вярно има аероСх, но е някак си прекалено изкорубена за спортен мобил и прекалено сплескана за лукс файтон. Това е глезотия за паралия и нищо повече.
  • 13 Чиба

    0 2 Отговор
    Само ще добавя, че за една малка част от парите, за това чудо тука, бих си купил един Фолксваген Мултиван, бих го закарал в някое Арт дизайн студио, и бих го изпляскал така, че и мадъра му да не го познае... като прибавим и бронировка от 7-ма степен, и специални надувани в движение гуми, онова 6 метрово добиче ванче, би замразило усмивката на всеки фукльо с Феррари и подоблни МайБах-чета. Представи си оня голям обем, да го напълниш с лукс глезотии, сравнено със сплесканата до земята консерва на снимката? Това ряпа да яде! Онова ще побере и сателитна чиния и всякакви климатроници, подгреватели масажори, дори малко джакузи отзад в багажната част, да не броим лаптопите джипиес навигациите му и всякакви екстри, включително и хладилно за Шампейн и малък гардеролб за костюмчета и буйки с висок ток за гаджето... Абе вана ще смаже усмивката на всяко конте с подобен Майбах, ако го пипнат от АМЖ или други поръчкови студия. Тази дълга, спортан лимузина е бъкана със супер лукс, но обема и е твърде малък, за да се нарече Луксозен дом... А идеята на Майбаха е да се пътува аристократично, не тичайки спортноФераристично.... Идеята се е позагубила, но качеството му е убийственно високо. Спор няма!

    Коментиран от #15, #18

  • 14 НМЗ

    1 0 Отговор
    ti kakvo razbirash ot klasa.klasnite koli nqmat nujda ot tuning.za da karash kola ot klasa nqmash nujda ot tuning.ama na kogo trazoravqm karai si 30 godishnata brakma i mectai :*
  • 15 Георги Симеонов

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Чиба":

    Ей донякъде е вярно че "Човек е голям, колкото са му големи и мечтите" ама ти със сигурност не си голям, ай когато мечтата ти стане реалност пак ще приказваме.
  • 16 месер

    1 0 Отговор
    Месершмита е бил с v12 с впръскване на горивото с водно охлаждане,Фоке Вулф с въздушно охлаждане 12 цил. звездообразен.
  • 17 Родител

    1 0 Отговор
    Хубаво си чел историята, но ГРЕШНО!
    Да, само че БМВ са само с едни 30 години назад!!
    Къде е 1883г - Мерцедес, къде е 1913г - БМВ !?!?

    п.с. Карл Рап (БеЕмВе) е роден през 1882г (бил е на 1г) не знам, какви автомобили е правил тогава с биберон в уста!?!
  • 18 Daimler

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Чиба":

    Ми то вече има такова нещо, не откриваш топлата вода, викат му КЕМПЕР. Чак ми е жал да те нареждам повече. Със здраве!
  • 19 John Gottin

    1 0 Отговор
    От АМж няма да ти погледнат Мултивана и на снимка, по простата причина че от AMG барат само по Мерцедеси, така че най-вероятно ще барнат и тва от снимката, а не ми се мисли след това, като го пипнат и от BRABUS как ще изглежда. Мултивана обаче може да го закараш при специалистите от АЛБРОН там така ша ти го приплеснат отзад, че освен джакузито, ша можеш да събереш и Митьо Пищова с 300-та манекенки + двуетажна спалня от SCANIA, където да си ги жасате.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.