Last news in Fakti

19 Август, 2016 13:32 13 910 18

Maybach за императори

  • mercedes-benz-
  • maybach-
  • scaldarsi motors-
  • тунинг-
  • brabus-
  • rocket
Maybach за императори - 1

Канадското тунинг ателие Scaldarsi Motors има специално предложение за големци, които смятат "стандартния" Mercedes-Maybach S600 за конфекция. Ултралуксозният Emperor I ще прибира парите им под мотото "ненадминат шедьовър на автомобилното изкуство".

Maybach за императори

Окъпаната в 24-каратово злато лимузина има съвсем различна предница от Mercedes-Maybach S600. Нови са радиаторната решетка, капакът и бронята със светодиодни дневни светлини, а отзад е добавен оптимизиран дифузьор.

Maybach за императори

Клиентите могат да избират между 24 варианта за оформление на интериора с кожа от екзотични животни. Каталогът на канадците предлага също 78 вида дървесина и 16 цвята за каросерията.

Maybach за императори

Под предния капак на Scaldarsi Emperor I работи двигател от Brabus Rocket 900. Както личи от индекса, мощността достига 900 к.с., а пикът на въртящия момент е ограничен изкуствено на 1 200 Нм. С такъв резерв от тяга изобщо не е учудващо, че ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 3.7 сек., а максималната скорост надхвърля 350 км/ч.

Maybach за императори

От Scaldarsi Motors смятат да построят 10 екземпляра от императорския Maybach на цена $1.5 млн. всеки. Канадците обаче нямат намерение да се ограничат само с този модел. В плановете им влизат доработени версии на купето Mercedes-AMG S65 (Emperor II), всъдеходите Bentley Bentayga (Emperor III) и Mercedes-AMG G65 (Emperor IV), както и на Bugatti Chiron (Emperor V).

Maybach за императори

Maybach за императори

Maybach за императори

Maybach за императори

Maybach за императори

Maybach за императори

Maybach за императори

Maybach за императори

Maybach за императори

Maybach за императори

Maybach за императори

Maybach за императори

Maybach за императори

Maybach за императори

Maybach за императори

Maybach за императори

Maybach за императори

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЪОЦ

    2 1 Отговор
    Хубава кола, но нещо много циганско го раздават канадците.
  • 2 Чавдар Войвода

    1 1 Отговор
    Да, защото са се объркали. Вместо шейх са написали император.
  • 3 mr A

    1 1 Отговор
    Не император не шейх а цигански барон трябвало да я кръстят тъпите канадци!И от вън и от вътре крещи- цар киро от всякъде!Как може някой да плати 1.5 милиона за да ми уцигънят най красивата лимузина на пазара?

    Коментиран от #4

  • 4 кроко

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "mr A":

    Повярвай ми, че ще има кой да плати!

    Иначе с 3D моделите и аз съм много добър ;), ама не планирам като канадците да построя няколко циганнии!
  • 5 777

    0 1 Отговор
    Спонсорът е циганин
  • 6 Гост

    0 1 Отговор
    Ще ги продадат преди да са ги произвели, и задължително ще има и за България.Кво ги боли че е цигания.
  • 7 копеле

    0 1 Отговор
    Вече има 2 поръчани от Emperor I и 4 от Emperor IV , прочетох го в един австралийски сайт......и за кой.....за краля на Бруней. Само в Бг свързваме нещата с циганията .
  • 8 Чиба

    0 1 Отговор
    Eто затова скапаният свят тъне в ядове и войни. Понеже кралят на Брпуней и останалите султани, депутати, крале, царе и всякакви шейхове са издигнати в култ от същите тъпи овце, които търпят такъв несправедлив свят - създават разни титуловани недосегаеми за закона човечета и после им плащат дивотиите с живота си и ада. И носят ад и на други невинни. Ако султана на Бруней беше направил с тия пари по една малка ферма за камили, щеше да създаде работа на поне 300 човекка за години наред. Ала кралят си мята кълките в лукс, а хорицата емигрират по света и носят ада на невинни като сега на нас в Европа. Именно заради джихадисти терористи, заради крале с абсолютна власт тънещи в лукс и нехаещи за хорицата често. затова и тоя скапан свят няма да се оправи докато има това. Не харесвам насилственният комунизъм бчрез диктатура на профани, какъвто налагаха Адолф и Живков и други. Но ако бе спхраведливо уреден закона всекиищ щеше да намери своето място в света. А сега? Сега Закона обслужва онези, които го коват, мачкайки другите. Ето и затова няма да се оправи такъв свят, каквито и простотии да плямпат политиците. те лъжат, те не искат да се оправи, те не гласуват Законите, които биха го оправили. Кралят ще си мята кадъните и кълките в Майбасите и Кадилаците и Паганита, Феррарита Поршета и други, а плебеите разни там ще мизерствуват чудейки се как да я вържат с по няколко долара на ден на пазара. Честитооооо! да пляскаме ли на суетата? Същите са като Винету, Гаци, Местан, Станишев и останалата пасминна тука - красиви думи и бандитски популизъм навред. затова и там и тука е сбъркана работа.
  • 9 Гост

    0 1 Отговор
    Уникална цигания!
  • 10 Тошибиян

    1 0 Отговор
    Ауу страшно хубаво струва си парите за мен...милион за ролс нема да дам но за това определено да
  • 11 НЕРЕЗА

    0 1 Отговор
    ТАЗИ МАШИНА Е ЗА ИМПЕРАТОРИ - М....ЛИ !!! УНИКАЛЕН КИЧ.....!!!!


  • 12 Десислав Попов

    0 1 Отговор
    Ужасен кич!
    Това е само за араби!
  • 13 Иванчо

    0 1 Отговор
    И на мен ми идва в повече...
    Ще пасне идеално на някой щатски сводник с косматият кожух и лъскаво бастунче...
  • 14 ЪЪЪ

    0 1 Отговор
    Светът се циганизира!!!
  • 15 krasiva e

    1 0 Отговор
    AZ BIH SIQ VZEL HARESVAMI MNOGO POWECHE OT VSICHKI MERCEDESI KOITO DOSEA SA PROIZVEDELI. MN E GOTINA DAJE AMA CHOVEKA KAT NEMOJE DAQ IMA SHTEQ PLIUE...

    Коментиран от #17

  • 16 mr A

    0 1 Отговор
    Абе ти шейха на бруней не си ли го виждал?Той е абсолютен циганин-черен и мършав,чети малко гледай телевизия преди да коментираш!
  • 17 mr A

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "krasiva e ":

    Не се учудвам че ти харесва,като ти гледам правописа най-вероятно си циганин!
  • 18 до krasiva e

    0 1 Отговор
    мен ако ме питаш вземи почети малко :)