Last news in Fakti

23 Август, 2016 07:15 6 554 2

Mercedes-AMG GT R Black Series?

  • mercedes-amg-
  • gt r-
  • black series

Малко след появата на странно и раздуто комби на базата на E-Klasse, още един модел ни заинтригува с тестовете си - GT R. Моделът бе представен преди близо два месеца на Фестивалът на скоростта - Гудууд, но преди дни, два различни камуфлажирани автомобила се появиха на Нюрбургринг, за да провеждат своите тестове.

Единият от тях притежава белег, който обаче е типичен за предшественика на GT - SLS и то във версията Black Series - страничните добавки в предната броня. Джантите на автомобила също са различни от стандартните на R версията, а и накрайника на изпускателната система няма лъскави придатъци. 

При E-Klasse се очаква най-мощния представител да има мощност от 612 конски сили и 850 нютонметра, което означава, че ще има готова версия на 4.0-литровия агрегат за подобен автомобил, защото в момента GT R разполага с 585 конски сили и 700 нютонметра. Появата на такъв автомобил определено ще зарадва феновете и колекционерите по света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 копеле

    1 0 Отговор
    Просто брутален....евала
  • 2 Росито

    1 0 Отговор
    К...ле получих оргазъм