4 844 3

Най-добрите и най-лошите коли според американците

Най-добрите и най-лошите коли според американците
Радослав Славчев

Изданието Consumer Reports публикува един интересен рейтинг, показващ кои са най-добрите и кои са най-лошите коли според американците. В класацията са включени 70 автомобила, като шест от тях са избрани за "най-добрите". Интересното е, че сред въпросните шест возила две са германски, има и две японски, една е корейска и само един автомобил от "най-добрите" е американски.

В шестицата са включени голям и среден всъдеход, лимузина, компактен автомобил, хибрид и седан от среден клас. Немските машини са Audi Q7 и BMW 7er, японските са Honda Civic и Toyota Prius, а корейската - Kia Optima. Единственият американски представител в престижната шестица е Lincoln MKX. Паралелно с този списък американците от Consumer Reports избират и най-лошите автомобили.

В този подронващ авторитета на производителите списък влизат четири модела - Smart ForTwo, Chevrolet Spark, Nissan Sentra и Toyota Tacoma. Още нещо любопитно е, че през месец май тази година отново Consumer Reports публикува класация на най-добрите нови автомобили за покупка и нито една от посочените преди три месеца сега не присъства в класацията.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Иванов
  Отговор
  1 12:29  26.08.16
  Страшно вредни скенери има монтирани на AUDI пронизват и увреждат трайно не само земята но и хора ..Уврежданията са лесни за доказване. Съвет да се спрат от движение всички автомобили с монтирани скенери вместо доказано безопасни фарове с жълти осветителни крушки// ПОдобни увреждания правя ти другите на снимките ..Скенерите се внедряват от нагли престъпници ползващи обемен нарко контрол.
 • Увредиха климата с такива
  Отговор
  2 12:33  26.08.16
  ПОканете експерти вкл очни лекари да прегледат очите и телата на пешеходци облъчени от скенерите на АУДИ ,лазерните осмукващи общата охрана на БМВ и другите.. ПОлзвайте и налична диагностична техника за нанесени трайни увреждания от облъчване с такива скенери .. УВредили са климата с такива и по стари модели комбинирани с холограмни оръжия.. Целт а на враговете е да се набедят хората за опасни вредители и да се ликвидират показно както преди няколко хиляди години..

  Коментиран от #3

 • до 1 и2
  Отговор
  3 16:42  27.08.16

  До коментар #2 от "Увредиха климата с такива":

  Брей... от кога мизерната ни държава осигурява свободен достъп до интернет в психиатричните заведения?!

Напиши коментар:


Публикувай