26 Август, 2016 14:10 18 374 32

Lada пуска осем нови модела

  • lada-
  • нови модели-
  • автоваз
Lada пуска осем нови модела - 1

Според плановете на АвтоВАЗ, които бяха официално обявени по време на протичащия в момента автомобилен салон в Москва, това ще се случи през следващите девет години. През това време на бял свят ще се появят осем чисто нови модела Lada, а още осем ще бъдат подложени на радикален рестайлинг.

Така, до 2025 година марката ще обнови почти цялата си моделна гама. Първите два нови модела ще се появят преди 2019 година, като за същия период ще бъдат модернизирани още четири. След това от 2020 до 2022 година от конвейерите на АвтоВАЗ ще започнат да излизат още три нови модел, а един ще бъде модернизиран.

През последния планиран период - от 2023 до 2025, на бял свят ще се появят още три нови коли с марка Lada, а три от досегашните модели ще претърпят сериозен фейслифт. Очакванията са първите нови модели да се появят още през следващата година и това ще са LADA Vesta SW и Vesta SW Cross, концепциите на които бяха показани сега в рамките на автосалона в Москва.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ато гост

    2 0 Отговор
    Конкуренти на Дачия - всички бакшиши пак ще са с лади!
  • 2 Д'Мин

    3 0 Отговор
    Всъщност ще са си Рено.

    Коментиран от #3

  • 3 атия

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Д'Мин":

    Ами то Дачия в Русия няма - същите модели се продават с емблемата на Рено.
  • 4 Драгостин

    5 0 Отговор
    Веднага се записвам за една Vesta SW Cross за 2025 г.
  • 5 Stefan

    0 0 Отговор
    bak6i6ite triabva da vi vozat s traban4eta i ladite sa ekstra za bg klientite
  • 6 onq s konq

    0 5 Отговор
    Тия Лади руснаците ги е срам да ги ПОДАРЯТ на собствените си спортисти та им дадоха БМВ-та,остава и да се надяват че някой по света ще им стане клиент!

    Коментиран от #8, #9

  • 7 Оня с двата коня

    3 0 Отговор
    Все пак изписваш лада с главна буква което означава че имаш някакъв респект ....или просто си си прост което е по-вероятно
  • 8 Радо

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Значи, ти би предпочел някой Great Wall или Dacia, вместо BMW? Различни ценови категории са двата автомобила, нямат място за сравнение.
  • 9 раптор

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Все едно на японците да им подарят Сион... Много ясно че лексус ще им подарят! БМВтата са произведени в Русия!

    Коментиран от #15

  • 10 тията

    1 0 Отговор
    Нещо лошо ли е да има евтини марки с достъпни модели?
    Чупят се ама ремонта им е евтин и ти напомня да внимаваш, а и горивото в БГ си чупи двигатели, заради примесите.
    Аз явно станах на години и затова смених смартфона с обикновен 3 бандов без тъчскрийн, а с копчета.
    Смених и прическата - вече не ми е нужен гребен понеже оплешивях яко.
    Смених и жената - вече си спя с моята.
    Смятам, че Лада не са автомобили със завишена стойност заради фанатизма на определена възрастова група или реклама, както са много други марки.
    Не знам в България какво карате ама в задръстванията всички сме равни и тук такава кола би била екзотика...

    Коментиран от #13

  • 11 Аз съм

    2 1 Отговор
    Имал съм няколко стари автомобила и три чисто нови лични които са били дачии, най доволен съм бил с новите като на едната са новъртяни истински 250000км.със само една смяна на шарнир на 190000 и съединител 195000км по хубавите наши пътища.
  • 12 авточешит

    1 0 Отговор
    Новите Лади никак не са лоши. Освен това, може да не са с качеството на Мерцедес или БМВ, но и цената им е подобаваща на ВАЗ. Ако искаш нещо супер, като Тесла или Феррари, то и цената ще ти е в пъти отгоре. Аи Тесла се оказа могат да те забият в канавката, нищо че автопилота им е добър. Аз не бих отказал на изгодна цена една нова Ладюха, с добър икономичен двигател до 99 кончета и да носи товар като баничарка визирам Лада Ларго или някоя от новите им модели. Въпроса е дали би била по-иидгодна от Дачия МРВ, Лоджи или не? След като у нас не дават да си правим колите сами от десетилетия комунистически юдейски интернационал мафия, то ще купуваме чужди. И ще пълним чужди гуши - факт. Така, че дали ще купиш Рено Куджар, Лада с френски двигател и транмисия или Дачия все пълниш чужди гуши. А впрочем, ако някога решиш да откажеш коня като превозно средство, ти препоръчвам не БМВ, а Пассат 1.9 ТДИ 4 Моушън. Не ти трябва джип с това нещо... А не продавай коня, сега зеленината е навред и няма да е трудно да го храниш. Аз ще си купя и магаре по-нататък, но и новата Веста ЕсВи не бих отказал....
  • 13 авточешит

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "тията":

    Правилно, приятел, Ладите не са лоши, а маниаците просто ги оплват! Аз самият бих си купил Лада без всякакви задръжки - ако е здрава, ако двигателят и е добър, ако сглобката и е добра, в смисъл не се разпадат нитове и винтове просто от вибрациите, ако цената и ме задоволява и ако гори малко тоест да е на ниво в класа си спрямо останалите. Нищо и няма на руската кола. Тя просто не може да се конкурира на повечето пазари, поради предубеждения и свръхпредлагане на всякакви аналози. Но за един умен непретенциозен водач на МПС би му вършила добра работа. Това са напълно съвременни автомобили, които си вършат предназначението и няма причина да се оплюват така както в Български сайтове например. Искам да попитам, всеки отричащ руските автомобили - какво предпочитате - еддин стар друг модел на 250000 и 10-12 години или една нова Лада като описаните? Аз избирам новата Лада. Всичките и гумени уплътнения, консумативи, двигател са нови. Това показва, че в близките 5-6 години ще мога само да я карам, без притеснения от прогнили маркучи течове и друго. Тя е напълно нов автомобил.... А като купя втора употреба тук и се чудя какво не е наред и е скрито от продавача? Не знаеш двигателят ли е проблема или другаде? Не един човек се е опарил от лъжливи продавачи и е купувал дефектна кола. Карай каквото можеш и ти върши работа, остави ги плюещите ВАЗ - те не разбират от работа, само от въртене на волана и фукария пред гърлите! Че какво и е на една Лада Калина Сув? Ами тя минава там, където и с Паджерото ще минат? Но цената ново на Паджерото е над Калината май двойно и повече?
  • 14 мъжкар

    3 0 Отговор
    Браво за мнението на Авточешит.Аз също съм на мнение че новите лади имат бъдеще и хляб тях главно поради няколко причини.Първата от тях е лесните за поддръжка и здрави непретенциозни двигатели.Втората е качеството на изработка предвид цената е доста добро особено на този нов СУВ който аз бих си купил.Третото е конкурентната цена.Там са намереле добър баланс между цена качество и тази кола е насочена към масовия потребител не към милионерите но ако решат съм сигурен че могат да избарат лимузина конкурент дори и на Мерджаците само да решат но явно че хората са си направили сметката че е по-добре да продадата 100 лади на обща стойност 2 000 000лв отколкото швабите да продат за същия период от време 5 мерцедеса на същата обща цена.Така че вече е въпрос на вкус приоритет и финансова възможност какво ще избере човек.А на тукашните коментатори които плюят срещу руското производство еми нека си плюят само че хората правят и каратъ нови колу пък същите тия дето плюят тука купуват кошници на по 10-12 години скапани от каране и викат доволен съм.
  • 15 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "раптор":

    Какво значение има дали БМВ-тата са произведени в Русия и ОТ КЪДЕ ЗНАЕШ?Ако колите са произведени с РУСКИ ЧАСТИ И МИСЪЛ,ЗНАЧИ СА РУСКИ,А АКО СЪС ЗАПАДНА ТЕХНОЛОГИЯ И ЧАСТИ ,А РУСКИЯТ ТРУД СЕ ИЗРАЗЯВА В "ЧЕРНОРАБОТНИЧЕСТВО",ЗНАЧИ СА НЕМСКИ!И запомни-дали едно нещо е изработено в Русия или Островите на кокосовите орехи няма НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ-важното е далиш на капака пише Лада или БМВ!...което опраделя и цената , качеството ПРЕСТИЖА!...Ей ...мн се нервя от прости руснаци:)

    Коментиран от #16, #19, #31

  • 16 07958

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Така си е - всеки чернобежанец с тъмноафрикански произход и характерна миризма в Германия, който направи някое чаве се води немско производство по паспорт - нищо че материалите са африкански! Затова има статия днес, че им се увеличава населението и потреблението на банани и кокосови орехи - съгласен съм с теб!
  • 17 dizel67

    0 1 Отговор
    а бе на картинка всички лади са хубави
  • 18 стоян георгиев

    0 1 Отговор
    надявам се всички путинофили да се сдобият с лади за да прекъсне тази истерия колко хубави били без да са ги ползвали.може ли една фирма дето е произвеждала само и единствено боклуци така изведнъж да се пробрази?чудя се като са толкова хубави що не ги подариха на олимииските си медалисти :)),а ги набутват на българските соцносталгици?
  • 19 до коня

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    ето го и тоя дето все говори за бмв и престиж.абе мом4е в циганската махала всеки втори кара бмв като твоето,за какъв престиж ми говориш,за цигански ли?
  • 20 провинциалист

    0 1 Отговор
    Ще,ще,ще....през следващите 9 години.Хората сигурно ще се возят на летящи превозни с-ва,а тия щели.Руска действителност-колкото се може по-горедалече!!!!!!
  • 21 мъжкар

    1 0 Отговор
    На антируски настроените хорица тук мога да им пожелая със същия ентусиазъм да продължават да хвалят немското и тем подобни други производства.Само че съм сигурен че 90 процента от драскачите тука карат дърти кошници на по 10-15г докато немците си карат новите коли.Някои хора явно не разбраха каква е темата тук не става въпрос за това дали лада е развностойна на мерцедес или бмв.Тук стана въпрос за приоритети а именнно ако имаш излишни 100бона купуваш чисто нов баварец обаче ако си обикновен човек с 10 бона спестени и 10 бона на кредит за 20 бона смятам че една чисто нова лада с добра външна визия и прилични покозатели на двигателя емного добър вариант вместо да купиш някво дърто бмв и да те чукат мъжката в сервиза за най-дрелното нещо ремонтите му почват от 200 кинта нагоре и то за най-дребното нещо докато една чисто нова лада едно че 5г ще имаш гаранция и друго че ще изкара още поне 10г след изтичането на гаранцията ако я караш като хората.А и пак ви казвам вие си карайте дъртите трошляци а за руснаците не се притеснявайте те има къде да си продават ладите.

    Коментиран от #22

  • 22 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #21 от "мъжкар ":

    мъжки смяташ ама не пробваш :)!за 20 бона има поне 10 вида коли дето са по на сметка от лада.и къде видя 5 години гаранция при ладите ?те след 5 години практически излизат от експлоатация.та българския народ макар и соцносталгичен е пробвал системата и не я харесва въпреки цената на ладите към момента,но те съветвам купи си лада :)!много ще се изненадаш колко е евтина за подръжка здрава и удобна :)!последното изречение го пиша с ирония !

    Коментиран от #26

  • 23 мъжкар

    1 0 Отговор
    Ами ладата е с двигател на рено а до сега не съм чул двигател на рено да излезе от експлоатация.Освен това мога да ти гарантирам че поддръжката на ладата без значение от модела е драстично по.евтина примерно от 10 годишна ес -класа на мерцедес или пък бмв 5-та серия на които ремонтите им почват от 200лв за най-дребните части говориме за датчици и тем подобни и после продължават от 600 лв и нагоре пак за най дребните неща.Аз дали ще си взема лада или не не е важно просто казвам че тези лади няма да останат непродадени.

    Коментиран от #25

  • 24 мъжкар

    2 0 Отговор
    И между другото този новият СУВ ще си го купя с удоволствие.Дизайнът му е наистина на завидно ниво както външно така и вътрешно материалите са много добри така че стига да е на достъпна цена ще го купя.
  • 25 Сибирь

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "мъжкар ":

    Освен Лада Ларгус и Лада Х-рей ,всички други са си с руски двигатели. Хората са много доволни от тях!
  • 26 Сибирь

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "стоян георгиев":

    Ти нова Лада виждал ли си? Или така си говориш!

    Коментиран от #27

  • 27 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Сибирь":

    за съжаление,да.имам лада нива взета нова ,вече е на около 5 години.като се качих в нея веднага ми върна спомените от преди 1989 година и таратаиките от тогава.и аз бях измамен от такива като теб, че била много проходима ,че частите и били много евтини и т.н. глупости.та кво се оказа.първо течеше и масло от някъде още като чисто нова,отивам в сервиза и те ми казват ,че било нормално ,не си ли спомням :)!после се оказа че коробките нямат вкарване и при всеки зор да става 4 по 4 или бързи и бавни и се изнервях след дългото напaсване на уж новата кола :)!оказа oше, че трябвало за зимата да слагам престилка отпред за да не замръзва,а и взе ,че блокира двигателя на 25 хиляди,изпадаха и всички пласмаси и заприлича на бракма квато си е, но и затрака като циганска каруца.и никога и до сега въпреки постоянните ремонти не съм я виждал здрава.имаше сериозни изпълнения като съвета на маисторите да купувам части от стари ниви ,а не нови щото новите били лоши и т.н. и т.н.искам да ти кажа ,че с лада нива няма как да минеш да речем 500 км без да ти паднат пломбите бръмчи, вибрира,трудно завива спира...,но нека спра до тук ,купи си и да си жив и здрав.смених я с едно 20 годишно даихацо и забравих!
  • 28 мъжкар

    1 0 Отговор
    Ами тогава купувайте си 10 и 20 годишни таратайки те пък ХИЧ не им тече нито масло нито нищо.Лада НИВА е направена така тя е по стара технология която си е точно от осемдесетте.Но за новата серия на Лада не ми се вярва че нещата ще стоят точно по този начин.Първо материалите ще са наистина качествени и такива стари симптоми вече са изчистени.Двигателите също ще са добри.А съм твърдо решен да си купя този нов СУВ определено 5 години гаранция и чисто нова кола на достъпна цена с достатъчен вътрешен обем никак не е за пренебрегване.

    Коментиран от #30

  • 29 куцо магаре

    0 1 Отговор
    -Баш масоните от франция погнаха гулемият руски масонски-мафиотски пазар и чрез дачия ще гепат паричките на руснаците със цени като за нов форд мустанг 16500$и ще им продават рена по-точно дачии на тези цени господа офицери да ви е честита новата генерация от нови лади чакаме и новите лимузини от програма ЕСКОРТ между другото тя беше само за куртизанки и психотропни вещества!!
  • 30 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "мъжкар ":

    лада нива е с технология от 60 те,не от 80те.макар че се произвежда и сега.купи си и дано си доволен.дано има и 5 години гаранция което до сега не съм сигурен за такава опция при лада.сув с двигател 1,6 определено не си струва дори и в западен вариант,но щом те кефи успех!
  • 31 Хел

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Купуваш лада караш 20г купуваш BMB караш 1г а после пеша
  • 32 Хел

    0 0 Отговор
    Ще купувате само да се появят на пазара и аз в това число хем евтина хем нова за цената на BMB 5 бр ще купя