Last news in Fakti

29 Август, 2016 12:35 12 213 10

Новото поколение на колите Lada започва с XCODE

  • lada-
  • xcode
Новото поколение на колите Lada започва с XCODE - 1
Серийната версия на "новоизлюпената" концепция Lada XCODE ще се появи на бял свят до пет години. В моделната линия на АвтоВАЗ този кросоувър ще бъде позициониран между Kalina Cross и XRay. Това заяви лично ръководителя на руския автомобилен завод Никола Мор пред "Ведомости".Новото поколение на колите Lada започва с XCODE
"Това ще е един изцяло нов автомобил, позициониран между Kalina Cross и XRay и по-важното е, че именно той ще даде старт на новото поколение автомобили Lada" - заявява Мор. Все още не е известно на каква платформа ще се прави серийния XCODE, защото АвтоВАЗ започва използването на две нови платформи, а така също и на специално шаси, предназначено само за 4х4 моделите на Lada.Новото поколение на колите Lada започва с XCODE
Главата на компанията добави още, че съвсем скоро концерна ще премине от използване на досегашната B0 архитектура към новото модулно шаси на алианса Renault-Nissan - CMF-B. Ще припомним, че съвсем скоро стана ясно, че до 2025 година АвтоВАЗ ще пусне осем нови модела, като ще модернизира и още осем от досегашните. На този етап е ясно, че серийната версия на XCODE ще се оборудва с нови турбомотори и с различна 4х4 система.Новото поколение на колите Lada започва с XCODE


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И един мармот завива шоколада в станиол

    3 0 Отговор
    Отсега хващам бас, че това което ще слезе от поточните линии няма да прилича на снимките по-горе.

    Коментиран от #3

  • 2 незнайко

    0 2 Отговор
    Скоро наистина ще пуснат бюджетни автомобили, конкурентни на всички без Мерцедес, Ауди и БМВ. С тези три марки имат договорка, да не ги "конкурират".
  • 3 УРНГ

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "И един мармот завива шоколада в станиол":

    До 2021 година има доста време, може и нищо да не излезе...
  • 4 Никола

    0 0 Отговор
    Вече съм напълно сигурен , че тези "информации" за нови модели Лади са част от хибридната война , която Русия води в Европа . Не минава и седмица без да се пускат разни фото-шопирани рисунки на "нови" Лади , придружени с мъгляви данни , а после нищо не се случва , продължават да произвеждат старите модели , които не може да запали и самия Путин , факт !

    Коментиран от #8

  • 5 бати

    0 0 Отговор
    То е ясно че всъщност машините ще са произвеждат в сътрудничество с вече утвърдени марки. Едва ли някой вярва, че руснаците ще направят всичко сами, важното е в крайна сметка да правят коли дето да не отстъпват много на западните си аналози, а да струват много по-малко. Основната цел е силно присъствие на руския пазар, и евентуално по-бедните държави в източна и централна Европа, Азия и Африка.
  • 6 мъжкар

    0 0 Отговор
    На всички които завиждат да продължават да го правят.Този автомобила е просто перфектен без никакви забележки изключително модерен и напълно актуален.Можете да бъдете сигурни че новите модели на лада ще излязат на пазара и ще бъдат доста конкурентни.Колата си е супер отвсякъде трябва да се наистина голям тъпир за да си изкривиш мнението по този въпрос воден от явна русофобия подклаждана от завист.

    Коментиран от #7

  • 7 вежда

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "мъжкар ":

    Дано си прав - не ми пука каква е колата ако има поне 4 звезди за безопасност, евтина поддръжка (резервни части), икономична и добра цена!
    Това е всичко, което ме интересува!
  • 8 Сибирь

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Никола":

    Я кажи кои стари модели произвеждат ?! Освен 4х4 ,защото там е доста търсен,другите модели са им нови . Това,че Путин не е успял да запали някакъв прототип, не означава нищо. Гранта е в продажби ,отзивите са отлични. Както и за всички нови модели.
  • 9 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    http://www.vesti.bg/tehnologii/avtomobili/reno-pokaza-noviia-si-krosouvyr-kadzhar-6031106
    тва е рено каджар,руско изпълнение.предвид традициите на лада не очаквам много.ще бъде подобрено.
  • 10 БМЗЛЕ

    1 0 Отговор
    Мнооо грозен БИДОНЯК...тез РОснаците юного тегав за разбиране народ...