Last news in Fakti

31 Август, 2016 09:55 15 231 13

Катастрофа между две еднакви Ferrari-та

  • ferrari-
  • 488 gtb-
  • катастрофа-
  • китай
Катастрофа между две еднакви Ferrari-та - 1
Едно любопитно пътно транспортно произшествие, което за щастие се размина без жертви, се случи в китайския град Лицзян. По информация на CarNewsChina на прав участък от пътя се удрят две Ferrari-та.Катастрофа между две еднакви Ferrari-та

По-интересното е, че и двата расови автомобила са от един и същ модел. Става дума за новото Ferrari 488 GTB, което беше представено за първи път през миналата година и което се явява наследник на модела 458 Italia.

Автомобилите са с мощност от по 670 конски сили, а максималният им въртящ момент е 760 Нм. Тези спорткари се задвижват от 3.9-литрови битурбо осемцилиндрови мотори, позволяващи им да ускоряват от 0 до 100 км/ч за 3 секунди.Катастрофа между две еднакви Ferrari-та

Максималната им скорост пък е 330 км/ч. Цената на един такъв екземпляр в Китай е 3.38 млн йоана - сума, равняваща се приблизително на $626 000. Единият от участниците в ПТП-то е заявил, че колизията е станала заради внезапно изскочило куче на платното.

От полицията в Лицзян обаче разследват и друга версия. Според нея двамата собственици на еднаквите Ferrari-та са си устроили гонка, за което говорят и скритите номера на автомобилите. При рязкото ускорение най-вероятно единият от двамата водачи е загубил контрол над автомобила.Катастрофа между две еднакви Ferrari-та


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Представете си колко са здрави тези машини, след като потърпевшата отзад машина, е с изместено задно колело.
  • 2 2399

    0 0 Отговор
    Чакаме изказванията на българските професионалисти и на тези мразещи италианските коли........глей глей сега....

    Коментиран от #6

  • 3 Ivan

    0 0 Отговор
    Ферарито е много хубаво
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 КЕВОЧ

    0 0 Отговор
    Всичко ясно ама куче на улицата. Това не говори добре за китайците. Все едно в България да се разкарват кюфтета и кебапчета. B-)

    Коментиран от #7

  • 6 баш батка

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "2399":

    Що бре? Те италянските са си хубави. Взимаш една алфа и си мислиш ,че караш ферари. И тя като ферари не се кара в дъждовни дни или когато е много топло. Чиста работа.
  • 7 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "КЕВОЧ ":

    Явно китайците не са вече толкова гладни, колко ги мислят все още някой тук пишещи. А съдейки по колите, не са и толкова бедни, и изостанали. Държавната уредба на Китай явно е много добре функционираща и няма да е зле скоро да бъде приложена и по други места по света, за ужас на останалите типове управления, вкл. "демократичния".
    Странен е все пак счупения заден мост. Може би в желанието си да намалят теглото и да подобрят показателите, производителите се пристрастяват прекалено към модерни материали, които може и да са по здрави, и леки от стандартните, но уви са явно са и по-крехки.
  • 8 незнайко

    0 0 Отговор
    Китайците никога не са яли кучета. В БЪЛГАРИЯ имаше виетнамци когато кучетата бяха кът. Явно тези които пишат са родени след 1986 година.

    Коментиран от #9

  • 9 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "незнайко":

    Не позна:

    http://mypakistan.pk/china-thai-dog-food/humane-society-international-visits-dog-meat-markets-and-slaughterhouses-in-yulin-china/

    http://www.asiantribune.com/node/87224

  • 10 Селянина с Колелото

    0 0 Отговор
    Е И? 2 ферарита .....аааа??? малко им е на собствениците.....20 да ударят пак им е малко...щото те с пот са си изкарали парите за ферарита...с потта на хората които работят за тях......
  • 11 Гост

    0 0 Отговор
    Производителите на такива спортни коли нарочно ги конструират така, че при удар външно да поемат максимално кинетичната енергия и съответно да запазят живота и здравето (колкото е възможно) на пътниците в автомобила. Не, че не могат да ги направят здрави като танк, просто други са приоритетите. Такива коли обикновено са застраховани и се пишат тоатал щета, при най-дребни изкривявания.

    Коментиран от #12

  • 12 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Прав си. Има си crash зони, които поемат удара и го насочват встрани от капсулата в която е водача, за да остане тя непокътната, дори и при тотално съсипана останала част на купето. С други думи, нарочно ги правят чупливи на определени места. И все пак: заден мост?
  • 13 Рамбо

    0 0 Отговор
    До №6 Баш Патка
    Вай аз пък да не знам !!! Карам си италианката и в мокро и в сухо и при 42 градуса и при -19 градуса ! Горката не знаела че има такива умници като тебе !