Last news in Fakti

1 Септември, 2016 07:15 9 037 1

Evoque, но не за ходене на пазар

  • milner racing-
  • evoque

Има редица автомобили, които нямат нищо състезателно или спортно в своята същност. Някои от тях обаче, получават състезателни версии и първоначално изглеждат много странно, но същевременно и интересно. От този тип е и произведението на Milner Racing - компания известна в офроуд средите по света.

Изграден на платформата LRM-1 този автомобил е загърбил двулитровите двигатели и разчита на груба атмосферна мощност от американски V8, който в нормалната си форма се помещава в Corvette - LS3 с мощност от 535 прикрепен към петстепенна ръчна скоростна кутия Tremec TK600. Локацията на агрегата също е друга и той вече е централно разположен, точно зад предните седалки. Въпреки това 4х4 системата съществува и тя е микс от диференциали на Nissan Skyline и нови кардани. Окачването е с двойни А-рамена и има нови амортисьори с по-голям ход.

Автомобилът много напомня на произведенията на Bowler, също използващи големи V8 агрегати, като той може да бъде ваш за сумата от 125 хил. паунда и с него спокойно можете да се впуснете в надпревара, като Дакар.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 656

    0 0 Отговор
    Е сега този модел е определено по-добре, а не онзи паркетол в оригиналният му вид