5 Септември, 2016 22:30 16 256 9

Как се взима подобаващо Карусел на Нюрбургринг

  • bmw-
  • m3-
  • carousel-
  • карусел

За много хора, автомобилите със задно предаване са нещо опасно и неконтролируемо. За тези обаче, които имат малко повече опит и съответно контрол зад волана, те са нещо изключително забавно и предизвикателно. Точно това ще ни покаже, този видеоклип от дъждовния Нюрбургринг и един от най-отличителните и известни завои - Карусел и неговия бетонен вираж, като автомобилът извършващ този спокоен и дълъг дрифт е една от най-популярните машини там - BMW M3 от поколението E36. Много мразен, и същевременно много обичан от тези, които изпитват удоволствие от управлението на достъпен автомобил със задно предаване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичу Ади

    1 0 Отговор
    Карачите на Алди могат само кебапчета да пекат край автомобилната писта.... За пътната мрежа обаче е много по-удачно предното предаване.

    Коментиран от #2

  • 2 Ярослав Станчев

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Чичу Ади":

    Специално за големия рацер
  • 3 Димитър Колев

    0 0 Отговор
    Имат един сравнително хубав дизайн и дотам са Е36-ките, нито вървеж изключителен имат, нито добра надеждност, да на говорим за едната звезда и половина на Еуро-теста, жалка работа, премиум!

    Коментиран от #4

  • 4 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Димитър Колев":

    а бе колев, от коя част на тялото си ги вадиш пак тия простотии???

    Коментиран от #7

  • 5 Баварец

    0 0 Отговор
    Е36 е легенда карай си астрата и не коментирай!
    Аман от професори!

    Коментиран от #8

  • 6 Владо

    0 0 Отговор
    г-н Колев, ако е36 е НЕнадеждна, не знам какви други коли може да определите като надеждни.
    Звезди - какви звезди в кола проектирана края на 80-те години?
    За вървеж няма какво да говорим - едно време нямаше вървеж, когато поради митата най-много се виждаше 320i.. За крехките 150 коня, Астра GSI определено на предно вървеше повече..
    328i, 325i - са всичко друго, но не и бавни. НЕ са супер коли, но при правилна поддръжка и състояние са изключително приятни за каране. М3 е вече друга бира, но там също трябва поддръжка, за да върви в заводските си норми, а тук говорим за големи цифри.

    Не знам защо хулите задното като е много по-проходимо зимно време от предното, да не говорим, че при наличие на ШПЕР, нещата са МНОГО в полза на задното. Истината е, че трябват хубави гуми и останалото е въпрос на навик.

    Коментиран от #9

  • 7 Димитър Колев

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "незнайко":

    Бе не знам бе пич, чети там и да става шоуто.....
  • 8 Димитър Колев

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Баварец":

    Ми карам си я, пее направо с тези 90 коня, чак не мога да повярвам на моменти че дърта кошница с 90 коня може да върви така....
  • 9 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Владо":

    "защо хулите задното като е много по-проходимо зимно време от предното"
    Ко каза,ко???
    То щото задното е мноооогоооо по-проходимо от предно затова всяка зима бутам по някой закъсал с БМВ,който мисли като теб.Ма от сега нататък съм казал-край,стига,да се спасяват.Да си носят лопати,въжета,пясък,каквото искат да правят.Евентуално мога да кача приятелката,жена му или детето му на беенвиста,а той да дреме в студа и да чака трактора.