Last news in Fakti

16 Септември, 2016 09:02 3 410 5

Не само BMW, а и Lada за някои руски олимпийци

  • автоваз-
  • bmw-
  • xray-
  • олимпиада-
  • олимпийски игри-
  • рио де жанейро 2016
Не само BMW, а и Lada за някои руски олимпийци - 1

АвтоВАЗ ще подари на четири олимпийски шампионки от игрите в Рио кросоувъри Lada. Хандбалистките от толиатския клуб "Лада" Ирина Близнова, Олга Акопян, Даря Дмитриева и Татяна Ерохина завоюваха златни медали за руския национален отбор и ще получат ключовете за чисто нови автомобили от модела XRAY.

По традиция руските медалисти от Олимпиадата бяха наградени с луксозни автомобили на официална церемония. Тази година изборът на Кремъл се спря на BMW, като носителите на златни отличия получиха X6, среброто бе оценено с X4, а бронзът - с X3.

Така хандбалистките от Толиати ще се обзаведат не само с бели X-шестици с мощност 306 к.с. и базова цена 4.48 млн. рубли (€61 577), а и Lada XRAY, която струва между 589 000 и 742 000 рубли (€8 095-10 200).

В края на август, само денонощие след награждаването на руските олимпийци в Кремъл, един от трофейните кросоувъри се появи в обява за продажба. Бялото BMW X6 xDrive 3.5 с цена 4 670 000 рубли (€64 211) веднага си намери купувач.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Де юре

    1 0 Отговор
    Козяшките тролчета удовлетворени ли са?
  • 2 Driver

    0 2 Отговор
    Беемветата са били за награда ,а ладите сигурно са били за наказание,все пак тези "сув" на лада всъщност е калпава реплика на дачия дъстър,ужким е под лиценз ,но руското производство макар и под марката рено е много по ниско качествено от румънския "оригинал"

    Коментиран от #3

  • 3 Сибирь

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Driver":

    Абе , на какво основание ръсиш тия глупости?! Карал си колата вече? Чел си отзивите на собствениците ? Едва ли!!!На ,чети бе,отзиви от най-големият руски автомобилен сайт : http://reviews.drom.ru/lada/xray/
  • 4 Димитър Колев

    0 0 Отговор
    Тази Ладичка на която ЕSP-то и не може да се изключва, освен ако не махнеш предпазителя. Както знаем понякога като закъсаме може да се измъкнем с повече газ и засилка, да ама тука не става......
  • 5 Кокошката

    0 0 Отговор
    Кво още искате бе? Супер си е колата.